Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'razumijem ga, ali...'

Zidane se oglasio oko ispada Ronalda: 'Nije on jedini koji se ljuti'

Uoči utakmice Lige prvaka u Dortmundu protiv Borussije, Zidane je morao odgovarati na pitanja oko svoje najveće zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva uzastopna remija u prvenstvu Real Madrid stiže na teško gostovanje u 2. kolu Lige prvaka kod raspucane Borussije Dortmund. Na press konferenciji uoči utakmice novinari su očekivano zaskočili Zinedinea Zidanea pitanjima o Cristianu Ronaldu odnosno njegovom nedjeljnom istupu.

Podsjetimo, frustriranog je Ronalda Zizou zamijenio 20-ak minuta prije kraja pri vodstvu Reala. Portugalac je sjeo na klupu i opsovao, što su španjolski mediji protumačili kao uvredu Zidaneu.

No jedan od najboljih bivših nogometaša svijeta majstorski je smirio loptu.

''Sve je ok s Ronaldom. Nije on jedini nogometaš koji je ljutit kad ga se vadi iz igre. Svi igrači su ljuti kad su zamijenjeni. Mi smo koncentrirani na utakmicu s Borussijom'', rekao je Zidane.

No bilo je to premalo za medije. Naročito nakon šuškanja kako je bilo razgovora u svlačionici gdje je razočaranom Portugalcu kapetan Ramos navodno rekao da se malo smiri, a trener poručio kako se mora malo odmarati. Zidane i Ronaldo imaju malo više problema nego što se čini na prvi pogled.

''Razumijem da je bio ljutit, ali na kraju tako je kako je. Ja sam donio odluku koja je najbolja igrača. Razgovarali smo nakon utakmice i ništa se nije promijenilo u našem odnosu. Sad svi želite pričati samo o tome umjesto o utakmici u Dortmundu, ali to je nešto s čime moramo živjeti'', rekao je izuzetno smireni Zizou.

''Opušteni smo. Ponovit ću, ja nisam glup, a on je jako pametan. Svi smo ovdje zbog istog razloga.''

Pobjeda u Dortmundu sigurno bi popravila raspoloženje svih u klubu, dok bi pak novi negativan rezultat, treći u nizu, dodatno zapalio uvijek 'nabrijane' španjolske medije. A kad krenu iskre u medijima ni požar na Santiago Bernebeuu nije daleko. Neki pogodak Cristiana bio bi poput aparata za gašenje…


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider