Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spomenuo i kovačića

Cristiano Ronaldo opleo po suigračima: 'Kada bi svi bili na mojoj razini...'

Cristiano Ronaldo nije najbolje podnio poraz od Atletica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo 'eksplodirao' je pred kamerama nakon 1:0 domaćeg poraza u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida. Novinare je zanimalo kako je došlo do poraza i zbog čega je Ronaldo još jednom ostao bez pogotka u velikoj utakmici.

"Kada bi svi igrači bili na mojoj razini, bili bismo prvi. Svake godine, prema pisanju medija, sam sr....! Ali brojke ne lažu", brujio je Ronaldo, pa na ne toliko lijep način poručio svojim igračima da nisu dovoljno dobri.

"Ne želim nikoga omalovažavati, ali teško je pobijediti kada ne igraju najbolji igrači poput Pepea, Garetha Balea, Marcela i Karima Benzeme. Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačić loši. Oni su jako dobri, ali...", rekao je Portugalac pa indirektno okrivio bivšeg trenera Rafu Beniteza za aktualne ozljede u momčadi.

"Nisam siguran, ali mislim da je problem u pripremi momčadi za sezonu. Zbog toga imamo puno ozljeda i zbog njih sada puno patimo", kaže napadač Reala koji vjeruje da je njegova momčad morala pobijediti.

"Stvorili smo više prigoda i trebali smo pobijediti. Ali to je nogomet...".

Nakon nepotpunog 26. kola Barcelona je, uz utakmicu manje, vodeća na prvenstvenoj ljestvici s pet bodova više od Atletica i devet od Reala. Barca u nedjelju dočekuje petoplasiranu Sevillu.

Real nakon ovog očekuje uzvrat protiv Rome u osmini finala Lige prvaka. Trener Zinedine Zidane je objavio kako odustaje od prvenstva, te da se sada u potpunosti okreće Ligi prvaka do kraja sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider