Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zidane u problemu

Ronaldo nastavio s gunđanjem: Odgovorio i navijačima

Ne stišava se bura oko Real Madrida i serije od četiri uzastopna remija zbog kojih su 'kraljevi' izgubili prvo mjesto u Primeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u nedjelju Real Madrid napravio veliki kiks kada je u sklopu 7. kola Primere kiksao kod kuće protiv Eibara španjolski mediji s velikom pažnjom prate što se događa na relaciji trenera Zinedinea Zidanea, najboljeg igrača momčadi Cristiana Ronalda, ali i navijača.

Zidane je navodno izgubio živce nakon posljednje spomenutog remija (1:1) protiv Eibara, što je bio četvrti uzastopni susret u kojem njegova momčad nije uspjela slaviti. Redom su po bod uzimali Villarreal, Las Palmas, Borussia Dortmund (Liga prvaka) i sada Eibar. Francuski stručnjak otvoreno je puno toga sasuo svojim igračima u lice, što se nekima možda i nije svidjelo.

No nešto više od 24 sata nakon utakmice Španjolci su otkrili i detalj s kraja utakmice kada Cristiano Ronaldo odgovara na zvižduke navijača Santiago Bernabea. Nakon što je sudac označio kraj susreta stadionom su se prolomili brojni zvižduci i pogrdni povici prema igračima, trenerima i upravi. To se osjetljivom Ronaldu nije svidjelo, pa je mrmljajući sebi nešto u bradu rekao i sljedeće:

"Da je barem malo mira".

Nije ništa strašno, ali svejedno dovoljno da se Španjolci raspišu kako je Portugalac odgovorio navijačima na njihovo nezadovoljstvo. Ronaldo je u ovu sezonu ušao s gotovo mjesec dana zakašnjenja zbog ozljede koju je zaradio na Europskom prvenstvu, koje je njegov Portugal osvojio. Dosada je u šest nastupa u svim natjecanjima postigao tri pogotka, ali je pritom i pokazao vrlo malo razumijevanja za odluke trenera Zidanea koji pokušava paziti na njegovo zdravlje te ga je u dva navrata ranije vadio iz igre.

Pred Real Madridom, koji u posljednje vrijeme ima brojnih problema s ozljedama, a posljednji na tom popisu je i naš Luka Modrić, su sada dva tjedna reprezentativne stanke nakon koje slijedi brutalan raspored. Naime 'kraljevi' će u 18 dana odigrati čak pet utakmica. Ukoliko se još netko ozljedi na reprezentativnim obavezama bit će to veliki problem i nove glavobolje za Zidanea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider