Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se to događa?

VIDEO Novi kiks Reala: Bez pobjede i četvrtu utakmicu u nizu!

Nogometaši Reala nisu na svom stadionu uspjeli pobijediti Eibar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kriza trese Real Madrid. Sada je to više nego očito jer ni četvrtu utakmicu u nizu Madriđani nisu uspjeli doći do slavlja. Ovaj put zaustavio ih je mali baskijski klub Eibar koji je odigrao 1:1 na Santiago Bernebuu.

Baski su šokirali frustrirane navijače Reala već u 6. minuti pogotkom Frana Rica. Gareth Bale izjednačio je u 17. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda i malo tko je očekivao kako će to biti konačni rezultat. Bio je to četvrti uzastopni remi Reala u svim natjecanjima, treći u Primeri.

Nakon što je Villarreal izvukao 1:1 kod momčadi Zinedinea Zidanea, isto je učinio Las Palmas na Kanarima, a sada i Eibar identičnim rezultatom nosi veliki bod iz Madrida.

Nova je to loša vijest za Real koji je na duže vrijeme ostao bez Luke Modrića koji je operiran zbog ozljede koljena. Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za "kraljevski" klub.

Real sada ima 15 bodova, kao i njegov gradski suparnik Atletico koji je ranije u nedjelju kao gost svladao Valenciju sa 2-0 (0-0) golovima Grizemanna (63) i Gameira (90+2). Šime Vrsaljko je pobjedu Atletica odgledao s klupe za pričuve. Atletico je trenutačno na vrhu jer ima bolju razliku pogodaka od Reala.

Treća Sevilla ima samo bod manje od madridskog dvojca, dok četvrta Barcelona ima 13 bodova i utakmicu manje.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider