Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odluka preko noći

Luka Modrić podvrgnut (iznenadnoj) operaciji koljena!

Luka Modrić izbivat će s travnjaka oko mjesec dana nakon što je ozlijedio lijevo koljeno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije bilo najavljeno, no najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić podvrgnut je ovo nedjeljno jutro artroskopijskoj operaciji lijevog koljena kako bi mu se 'uklonio dio zglobne hrskavice', prenosi Marca. Podsjetimo, u subotu je objavljeno kako je Modrić ozlijedio zglobnu hrskavicu lijevog koljena te da će morati pauzirati između tri i četiri tjedna. Kasnije tijekom dana stvari su se zakomplicirale, odnosno u Realu su spomenuli mogućnost operacije koja se i realizirala u najkraćem mogućem periodu.

Modrićev oporavak trajat će oko mjesec dana, no postoji mogućnost i da se ranije vrati na travnjak ukoliko nakon zahvata i prilikom rehabilitacije ne bude nikakvih komplikacija i upala.

Modrić će tako propustiti nedjeljnu utakmicu Reala protiv Eibara, kao i predstojeće gostujuće oglede hrvatske reprezentacije protiv Kosova (6. listopada) i Finske (9. listopada).

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je da je umjesto veznjaka Reala izbornik Ante Čačić već povukao zamjenu, a njegovo ime je Marko Rog. On tako ipak neće pomoći U21 reprezentaciji koja igra odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2017. godine.

Posljednju ozljedu Luka je pretrpio na Euru kada je imao istegnuće aduktora zbog čega je propustio utakmicu protiv Španjolske koju je Hrvatska pobijedila s 2:1. Ta ozljeda mišića bila je ista ona zbog koje je propustio velik dio pretprošle sezone nakon što se ozlijedio na utakmici protiv Italije u Milanu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider