Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'forza hrvatska'

Oglasio se Luka Modrić nakon operacije lijevog koljena

Hrvatski nogometaš Luka Modrić prebačen je na kućnu njegu nakon što je u nedjelju ujutro operirao lijevo koljeno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić operirao je lijevo koljeno u nedjelju rano ujutro nakon što je dan ranije objavljeno da ima problema sa zglobnom hrskavicom lijevog koljena.

Veznjak Real Madrida uspješno je podvrgnut operaciji i već se nalazi na kućnoj njezi. To je podijelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

"Operacija danas prošla odlično, sve ide po planu. Hvala doktorima Leyesu i Aramberriu, kao i medicinskom osoblju Reala i klubu na brizi. U rehabilitaciji ću dati sve od sebe da se čim prije vratim na teren. Hvala suigračima (i glavu gore!) i svima koji su mi poslali poruke podrške. Hala Madrid i forza Hrvatska", napisao je na svom Facebook profilu i priložio fotografiju najbolji hrvatski nogometaš.

Modrić će izbivati najmanje mjesec dana zbog rehabilitacije, a to će biti snažan udarac za ambicije Real Madrida u prvenstvu i Ligi prvaka. Koliko Modrić nedostaje 'kraljevskom klubu' vidjelo se u nedjeljnoj utakmici protiv Eibara koji je na Santiago Bernabeu otrgnuo bod Zidaneovoj momčadi.

Modrić će propustiti i obje utakmice hrvatske reprezentacije, koja ovoga tjedna gostuje na Kosovu, a potom i kod Finske u sklopu kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

'Nećemo o onima kojih nema'

Za Real Madrid će izostati protiv Betisa, Athletic Bilbaa, Málage i Leganésa te je upitno u kakvom će stanju dočekati veliki gradski derbi protiv Atletica na Vicente Calderonu 19. ili. 20. studenog.

“Ne trebamo razgovarati o onima kojih nema. Imamo momčad za pobijediti bilo kojeg protivnika a posebno ovdje na Santiago Bernabéu”, izjavio je Emilio Butragueño, direktor Real Madrida, nakon remija 1-1 protiv Eibara. To je četvrti neriješeni rezultat madridske momčadi zaredom.

“Svi igrači Real Madrida su reprezentativci svojih zemalja i nogometaši svjetske klase”, napomenuo je Butragueno. Nakon sedam kola Atlético Madrid vodi na ljestvici s 15 bodova koliko ima i Real Madrid uz slabiju gol razliku, a slijede Sevilla s 14 te Barcelona i Villarreal s 13 bodova.

Modric je dobio udarac u koljeno prije dva tjedna tijekom utakmice protiv Espanyola. Nakon toga je pauzirao utakmicu protiv Villarreala pa odigrao po 90 minuta protiv Borussije Dortmund i Las Palama. U četvrtak je propustio trening na travnjaku, a u subotu zbog bolova opet nije mogao trenirati te je otpao za utakmicu protiv Eibara.

Na zagrijavanju za tu utakmicu ozlijedio se i ofenzivni James Rodríguez a zasad je nepoznato koliko će trajati oporavak njegove lijeve noge. Od ranije je ozlijeđen Casemiro, kojeg je ozlijedio isti igrač Espanyola kao i Modrića. Ovime se u veznom redu otvorio prostor za 22-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider