Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Apsurdna situacija

Statistika ubija Ronalda: Podatak koji otkriva nevjerojatnu sebičnost

Juve je doživio poraz u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Lyonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je ostao bez "municije" u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a istodobno je njegova obrana kapitulirala i sedmo gostovanje zaredom, što se nije dogodilo već 10 godina.

Sve u svemu, bila je to večer za zaborav Stare dame, o čemu je posvjedočio i trener Maurizio Sarri otkrivši da je već na zagrijavanju došlo do svađe između Leonarda Bonuccija i Blaisea Matuidija.

Kad s takvim pristupom uđete u utakmicu, onda naposljetku poraz i nije nešto što treba čuditi.

gol expired Igrači se posvađali, Sarri kritizirao momčad pa zavapio: "U Italiji bismo dobili dva penala" divider

Da nije sve idealno, svjedoči još i podatak vezan za Cristiana Ronalda. Portugalac je pokušavao ugroziti vrata francuskog sastava iz svih pozicija, pa i iz slobodnih udaraca, ali sve je bilo bezuspješno. Sa sinoćnjim pokušajima Ronaldov niz neuspješnih slobodnih udaraca, tj. slobodnjaka iz kojih je pucao prema golu i pritom nije uspio postići pogodak u Ligi prvaka, popeo se na 25.

I ništa tu ne bilo čudno da istovremeno Juventus u momčadi nema Miralema Pjanića. Bosanskohercegovački reprezentativac jedan je od najboljih izvođača slobodnjaka u svijetu nogometa u proteklih 10 godina, demonstrirao je to i u vrijeme dok je igrao za Lyon i Romu i Juventus.

Međutim, od dolaska Ronalda Pjanić dobiva mrvice, Portugalac je apsolutni šerif na terenu, uzeo je i penale i slobodne udarce, dok istovremeno nesumnjivo bolji izvođač, što Pjanić jest, stoji sa strane i gleda sve te silne promašaje...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider