Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Ronalda

VIDEO Real se izvukao: Čop promašio penal za senzaciju, Modrić sukrivac za gol

Real je pobijedio Sporting 2:1 na Santiago Bernabeuu u 13. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju 13. kola Primere vodeći Real je slavio na svom Bernabeu protiv Sporting Gijona s 2-1, a hrvatski reprezentativac Duje Čop je u završnici susreta promašio kazneni udarac za izjednačenje i senzaciju.

VIDEO Zidane "poludio" na uvrijeđenu zvijezdu: Ovo je dokaz da je gotovo!

Čop je u 78. minuti imao veliku priliku za poravnanje, ali je njegov udarac s "bijele točke" otišao pored gola, pa je Real sretno došao do pobjede protiv momčadi iz Gijona.

Madridski klub je s dva pogotka Cristiana Ronalda (5pen, 18) vodio s 2-0, ali je u 35. minuti Carlos Carmona smanjio na 2-1. Unatoč golemoj dominaciji, Real nije uspio zabiti u drugom dijelu, a Duje Čop je ispao tragičar za Sporting. Realu je to 31. utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a u sljedećem kolu čeka ih veliki derbi kod Barcelone.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real i sukrivac je za gol Sportinga. Hrvatski veznjak je pogriješio u dodavanju na sredini terena, a onda nije blokirao centaršut nakon kojeg je pao pogodak. Mateo Kovačić zamijenjen je u 81. minuti, dok je Čop cijelo vrijeme proveo na terenu.

Real je povećao vodstvo, sada ima 33 boda, sedam više od Barcelone koja u nedjelju gostuje kod neugodnog Real Sociedada. Sporting je u zoni ispadanja, 18. s devet osvojenih bodova.

U ranije odigranom utakmici Malaga je u trileru nadigrala Deportivo s 4-3, nakon što su gosti nadoknadili zaostatak od 1-3, a onda primili gol u sudačkoj nadoknadi. Pobjedu su Malagi donijeli Santos (21-pen, 56), Sandro (40) i Ontiveros (90+1) , dok su strijelci za Deportivo la Corunu bili Borges (4-pen, 82) i Andone (72).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider