Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sasvim bezazleno, ali...

Činilo se da su izgladili probleme, ali onda je sve zakuhao ovaj (prekinuti) intervju

Između menadžera i najskupljeg igrača na Old Traffordu stvari već ne funkcioniraju.

Jose Mourinho (Screenshot: YouTube)

Vrhunac razočaravajuće sezone Manchester United doživio je nedavno, ispadanjem od Seville u osmini finala Lige prvaka.

Crveni vragovi odavno su se oprostili od snova o osvajanju Premierlige, gradski rival Manchester City svijet je za sebe, a u Ligi prvaka neočekivano su zapeli već na prvoj prepreci.

Jedino natjecanje u kojem su ostali u igri za trofej jest FA Cup u kojem ih u polufinalu čeka Tottenham na Wembleyju, a to nije nešto što bi uoči početka sezone navijači potpisali, pogotovo s obzirom na potrošenih stotine milijuna eura.

Mnogi se slažu kako je glavni krivac Jose Mourinho koji je izgubio nadzor nad svlačionicom i nije ju u stanju galvanizirati, kao što je to bio slučaj u šampionskim sezonama u Portu, Interu i Real Madridu.

Mourinho je, pišu engleski mediji, ušao u otvoreni rat s najskupljim igračem Uniteda Paulom Pogbom. Između njih dvojice stvari odavno ne funkcioniraju, a sve je počelo nakon što je portugalski menadžer indirektno okrivio Francuza za poraz kod Newcastlea početkom veljače.

Pogbi to nije najbolje sjelo, pa je nedugo potom Mourinhu dao do znanja kako nije sretan svojom pozicijom u momčadi zahtijevajući više slobode u igri i ofenzivniju rolu, na mjestu lijevog veznjaka.

Nedostatak poštovanja ili Mourinhov preveliki ego?

Nakon tog poraza kod Newcastlea Manchester United nanizao je tri pobjede u Premierligi, od kojih je posljednja bila ona nad najvećim rivalom Liverpoolom. Pogba je tu utakmicu preskočio zbog lakše ozljede, a poslije susreta došao je do Mourinha dok je ovaj razgovarao s novinarima u mix-zoni.

S kiselim osmijehom na licu Mourinho je uzvratio pozdrav, ali egoističnom Portugalcu nije bilo nimalo drago što ga je Pogba prekinuo. Nakon što su obojica došla u svlačionicu, očitao mu je bukvicu i upozorio ga kako je taj potez doživio kao nedostatak poštovanja.

Pogba je ostao iznenađen jer nije imao nikakvu lošu namjeru. Očito mu je naletio na volej i još očitije je da će ova sapunica uskoro dobiti nove nastavke...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider