Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obojica odlično reagirali

Bjeličini džokeri s klupe: "Nismo ovo zaslužili, svi smo utučeni, ali ništa nije gotovo"

Dvojica golobradih mladića ušla su s klupe u dramatičnom okršaju Dinamo - Šahtar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako postoji nešto što poslije onako dramatičnog i nesretnog raspleta utakmice sa Šahtarom može navijačima Dinama navući osmijeh na lice, onda je to prezentacije dvojice mladića koji su ušli s klupe.

Luka Ivanušec je ušao u igru u 72. minuti i samo 11 minuta kasnije postigao je pogodak za vodstvo Modrih od 2:1.

"Možemo biti ponosni, ali neshvatljiv mi je taj pad koncentracije zadnjih pet-šest minuta. Svi smo utučeni, nismo ovo zaslužili, zaslužili smo sva tri boda. Kad imaš 3:1 u toj fazi utakmice misliš da je utakmica gotova, malo se opustiš i primiš taj gol koji je njih vratio. Drago mi je da sam zabio, ovo je moj prvi gol za Dinamo, ali ono što je najbitnije od svega, momčadski, nismo uspjeli. Sjajna je bila atmosfera, želim se zahvaliti navijačima", izjavio je Ivanušec za HRT i podvukao:

"Ništa još nije gotovo, sa svakim se može igrati, i s Atalantom i u Italiji i s Manchester Cityjem ovdje na Maksimiru."

gol expired Bjelica poludio na suđenje: "VAR je obično s....! Ukinite ga, to je obični cirkus!" divider

Svoj debitantski nastup u Ligi prvaka upisao je Marko Đira, koji je ušao u 77. minuti i samo dvije minute kasnije je izborio crveni karton Marlosa kojim je utakmica vraćena u ravnotežu, jer Dinamo je u tim trenucima imao igrača manje.

"Bio sam na klupi, taman se vratio sa zagrijavanja, a onda je Moro dobio crveni karton i šef mi je rekao da ulazim u unutra", prepričao je Đira.

"Ne znam što se desilo na kraju, prvo je svirao meni penal, a onda kasnije kao zbog Theophilea-Catherinea. Ne znam što reći...", sjetnim je glasom zaključio mladi Dinamov Šibenčanin.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider