Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strateg Modrih rigao vatru

Bjelica poludio na suđenje: "VAR je obično s....! Ukinite ga, to je obični cirkus!"

Trener Dinama rigao je vatru nakon utakmice sa Šahtarom na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica teško se mirio s Dinamovom ispuštenom pobjedom protiv Šahtara u četvrtom kolu skupine C Lige prvaka.

Trenera Modrih posebno je naljutio njemački sudac Felix Brych i njegovo (ne)korištenje VAR-a.

"Govorim vam cijelo vrijeme da je VAR obično s.... . Što će nam ta tehnologija ako ljudi griješe? Maknite VAR! Od 10 situacija VAR će u pet situacija pomoći, a u pet odmoći. VAR je cirkus, obični cirkus! U Engleskoj se već mnogi treneri bude, a u Italiji je to što oni rade s VAR-om obični cirkus. Živi cirkus", grmio je Bjelica u izjavi za HRT.

"Zašto imamo VAR?! On je sudio jedanaesterac za Taisonu i poslije toga okrenuo na situaciju pet sekundi prije kraja. On nije vidio očiti faul Theophilea-Catherinea, a svirao je nepostojeći faul Đire nad Taisonom. Cirkus i skandalozno! Govorio sam to dok sam bio u Poljskoj, govorim i sad u Hrvatskoj", komentirao je Bjelica jedanaesterac dosuđen za Šahtar u posljednjim sekundama utakmice.

"Nemoj mi gledati je li zaleđe za jedan milimetar ili tri centimetra", poručio je trener Dinama.

Komentirajući tijek zbivanja na travnjaku, Bjelica je kazao:

"Tužan sam što nismo pobijedili, mislim da smo bili bolji, imali bolje šanse. Oni kad su ušli u totalni rizik su došli do dva gola. Čestitao bih svojim dečkima na kvalitetnoj i borbenoj utakmici, ostajemo u igri za plasman.  Mi smo igrali dobro do te 93. minute, nisu nam ozbiljno zapucali na gol osim onog pogotka kojeg su postigli u prvom poluvremenu. 3:1 vodiš u sudačkoj nadoknadi, normalno je da se malo povučeš. Iz jednog centaršuta su dali gol, Leovac se malo preslabo postavio, događa se. Onda je pao i onaj drugi..."

Je li sudac oštetio Dinamo protiv Šahtara?

Ukupno glasova:

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider