Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludilo na startu LP

VIDEO Čudesna partija MSN-a: Šest pogodaka i šest asistencija!

Barcelona je svoj pohod na Ligu prvaka otvorila magičnom partijom protiv Celtica u kojoj su briljirali Messi, Suarez i Neymar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u sklopu 1. kola skupine C Lige prvaka na svom Nou Campu uništila škotskog prvaka Celtic s čak 7:0. Bila je to veličanstvena utakmica u kojoj je po prvi puta ove sezone od prve minute zaigrao famozni napadački trojac MSN - Messi, Suarez Neymar.

Njih trojica uništila su Celtic s kombinirano šest pogodaka i isto toliko asistencija! Messi je zabio hat-trick i upisao asistenciju, Suarez je zabio dva pogotka i upisao asistenciju, dok je Neymar zabio gol i zabilježio čak četiri asistencije! Jedini igrač koji je zatresao mrežu škotske momčadi, a nije naveden u trolistu, bio je Andres Iniesta.

Bila je to nevjerojatna partija u kojoj je MSN prezentirao lepršavi nogomet s pregršt čudesnih poteza, akcija i pogodaka. Jedan je bio ljepši od drugog i teško je reći koji je bio najbolji. Možda čak pogodak Inieste, ali akcija koju su Neymar i Messi odigrali u 27. minuti uistinu oduzima dah.

Uostalom, pogledajte golove s utakmice Barcelone i Celtica te sami izaberite svojeg favorita!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider