Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki preokret Seville

VIDEO Bez Messija i Suareza ne ide: Veliki kiks Barcelone!

Aktualni prvaci Španjolske posve neočekivano su prosuli dva boda na domaćem terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 12. kolu Primere na Camp Nouu je Barcelona je odigrala tek 0:0 s Malagom.

Katalonci nisu nastupili u najjačem sastavu - Lionel Messi i Luis Suarez su dobili poštedu nakon reprezentativne stanke (Argentinac je imao i želučanih problema) pa je od ubojitog Barcinog napadačkog trozupca nastupio tek Neymar, kojemu su društvo u napadu pravili Paco Alcacer i Arda Turan.

Barcelona je bila dominantna, imala posjed lopte od 81 posto, prema vratima ukupno uputila 26 udaraca, ali brojni promašaji i gostujući vratar Carlos Kameni su ih koštali pobjede.

Od 68. minute je Barca imala igrača više nakon što je crveni karton dobio Diego Llorente. Deset minuta kasnije Luis Enrique je povukao posljednji potez i u igru uveo Ivana Rakitića, ali niti to nije pomoglo.

Do kraja je Malaga dobila još jedan crveni karton, Juan Carlos u sedmoj minuti sudačke nadoknade, ali je uspjela izdržati i odnijeti veliki bod s Camp Noua.

U ranije odigranom dvoboju Sevilla je izvela veliki preokret na gostovanju u La Coruni. Deportivo je u 42. minuti imao 2:0, ali je Gabriel Mercado u drugoj minuti sudačke nadoknade kompletirao veliki preokret gostiju iz Andaluzije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider