Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekli su da, ali...

Barca šokirala sumanutom ponudom: Transferni trokut od 230 mil. eura

Vodi se teška pregovaračka bitka između velikana svjetskog nogometa s neizvjesnim ishodom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i Liverpool nastavljaju natezanje oko Philippea Coutinha, veznjaka Redsa i brazilske reprezentacije.

Barca sprema još dvije "bombe" i pogađa Real u živac: Messi prijeti odlaskom!

Vodi se teška pregovaračka bitka između dvaju velikana svjetskog nogometa s neizvjesnim ishodom. Trenutačno eterom kolaju proturječne informacije. Katalonski mediji objavili su kako je Liverpool ostao nepopustljiv u namjeri da zadrži Coutinha, ali ističu da posao nije propao te da još ima nade za Barcu. Sljedećih 48 sati bit će ključno.

U isto vrijeme Yahoo Sports tvrdi kako je pao dogovor između Barce i Liverpoola. Liverpool je odbijao reći da dok već pomalo očajna Barca nije na stol bacila 160 milijuna eura. To je bila ponuda koju pregovarači Redsa nisu mogli odbiti. Navodno je i Coutinho preko svojih zastupnika žestoko pritiskao čelnike Liverpoola da prihvate ponude Barcelone.

Transferni trokut od 230 milijuna eura

Kvaka je u tome da Liverpool želi dobiti na vremenu kako bi pronašao odgovarajuću zamjenu za Brazilca. Redsi navodno vode paralelne pregovore s Monacom oko Thomasa Lemara. Liverpool je ponudio Monacu 70 milijuna eura i time dovukao čelnike Kneževa za pregovarački stol. Naime, do sada su vlasnica Monaca uporno odbijali razgovora.

Katalonski El Mundo Deportivo piše da Barcelona ima rezervni plan ako ipak propadne posao s Liverpoolom. Na Barcinom radaru su Paulo Dybala (Juventus), Antoine Griezmann (Atletico) i već spomenuti Lemar. Barca je navodno kontaktirala i moćnog Jorgea Mendesea koji ima odlične relacije na „kneževskom dvoru“.

Čini se da će transferna zavrzlama ipak biti riješena u trokutu Barcelona - Liverpool – Monaco. Ukupno bi se moglo zavrtjeti debelo preko 200 milijuna eura, oko 230 milijuna. Vidjet ćemo kako će se stvar rasplesti; karte su podijeljene, golemi je novac na stolu i sada se čeka tko će prvi zatvoriti licitaciju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider