Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvorio dušu

Ronaldo odgovorio na žestoke kritike: Otkrio kakav odlazi u krevet

Cristiano Ronaldo konačno je progovorio za španjolske medije i odgovorio na kritke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon gotovo godinu dana Cristiano Ronaldo dao je intervju za španjolske medije. El Mundo će u nedjelju objaviti opsežan razgovor s najvećom zvijezdom Real Madrida, a za sada su u javnost izašle tek neke crtice.

Deset Perezovih žrtava: Evo tko napušta, a tko dolazi u Real

Nakon rezultatskog fijaska u prošloj i lošeg starta u novoj sezoni, Real Madrid i skupa s njim Ronaldo prolaze teške trenutke. Trener i nogometaši Reala pod žestokim su udarom kritike španjolskih medija. Navijači Reala uhvatili su na zub trenera Rafaela Beniteza i zvijezde „kraljevskog kluba“.

Santiago Bernabeu tresao se od gnjeva navijača na posljednjoj utakmici protiv Real Sociedada. Navijači su propisno izviždali igrače Reala, najviše Ronalda koji se na prethodnoj utakmici protiv Rayo Vallecana žesto zakačio s najgorljivijim „drukerima“.

„Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja odlazim u krevet čiste savjesti i spavam vrlo dobro. Ne smijete biti opsjednuti onim što drugi misle o vama. U suprotnom, ne bismo uopće mogli živjeti. Čak ni dragi Bog ne može sve zadovoljiti“, prokomentirao je Ronaldo reakcije madridske publike.

Ronalda u javnosti često prati imidž bahate i egoistične zvijezde, dobar dio navijača Reala smatra ga zanima samo vlastita statistika i da sve njoj podređuje. Portugalac je svjestan da svojim često burnim reakcijama na travnjaku utječe na ponašanje publike, bilo kada se svađa s navijačima ili se ljuti na suigrače zato što mu nisu dodali loptu.

„Na planiram što ću napraviti, radim to spontano, reagiram jer ne volim gubiti. I da, ponekad zažalim“, kaže Ronaldo te dodaje:

„Ali, ja sam takav kakav sam. Ako sam ovakav kakav jesam postigao sve što sam postigao u nogometu, ne možete očekivati da ću se tako lako promijeniti. Ako zatražite da se poboljšam, prihvatit ću izazov. No, jako je teško mijenjati se.“

Ronaldo je na individualnom planu imao odličnu godinu, osvojio je novu Zlatnu kopačku, a 2015. zaključio je sa 57 golova u isto toliko utakmica. Međutim, Real nije osvojio nijednu titulu, a navijačima su najvažniji klupski trofeji, njih ne zanimaju previše individualna dostignuća ako nisu potvrđena momčadskim uspjesima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider