Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuni remont 'kraljeva'

Deset Perezovih žrtava: Evo tko napušta, a tko dolazi u Real

Predsjednik Reala Florentino Perez na ljeto priprema potpunu rekonstrukciju momčadi madridskog velikana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez izgubio je strpljenje. Predsjedniku Real Madrida puna je kapa neuspjeha i praznih obećanja njegovih skupocjenih zvijezda da će uskoro proigrati i okititi se trofejima. Perez na ljeto priprema potpunu rekonstrukciju momčadi. To je informacija s kojom je izašao u javnost poznati španjolski novinar Pipi Estrada koji je dobro upoznat sa zbivanjima u holovima Santiago Bernabeua.

FOTO Neugodnjak da propadneš u zemlju: Pogledajte što je Ramos napravio Messiju

Prema njegovim informacijama na transfer listu će Benzema, Kroos, Keylor Navas, Jese, Isco, Arbeloa, Čerišev pa čak i najveća zvijezda kluba Cristiano Ronaldo, a možda i kapetan Sergio Ramos, koji je nedavno produžio ugovor, ali navodno i dalje nije baš u najboljim odnosima s predsjednikom. Rafael Benitez je već bivši. Perez mu navodno nije dao otkaz samo zato što nije našao adekvatnu zamjenu. Španjolski mediji spekuliraju kako je Perez „pokucao na vrata“ Josea Mourinha, ali ovaj mu se zahvalio.

Krajnje je vrijeme za prodaju Cristiana Ronalda

Hrvatski nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić trebali bi ostati u Realu. Za sada nitko ne spominje njihov mogući odlazak. Iako bi Modrića u svojim redovima rado vidjeli gotovo svi najveći klubovi, a među njima je navodno najviše zagrizao Bayern i njegov novi trener Carlo Ancelotti, Perez ga očito ne želi prodati te ga vidi kao jednog od stožernih igrača novog Reala.

Iako su nabrojani igrači na transfer listi, ne znači da će svi biti prodani. Ovisit će o ponudama i situaciji. Perezova je nakana prikupiti prodajom dvjestotinjak milijuna eura i još nadodati koliko je potrebno kako bi u potpunosti osvježio momčad. Dobar dio spomenutih sredstava mogao bi namaknuti prodajom najveće zvijezde „kraljeva“.

Ako Real želi zaraditi na prodaji Ronalda i amortizirati sve što je u njega uložio u proteklih šest-sedam godina, krajnje je vrijeme za veliki posao. Portugalac više nije u cvijetu mladosti, uskoro će napuniti 31. godinu života, tako da je jasno kako će mu svake sljedeće godine rapidno padati vrijednost.

Lewandowski, Hazard i De Gea glavne mete

Perez hvata posljednji vlak, navodno je "prelomio". Odlučio je unovčiti svoj najvrjedniji „žeton“ i zarađeno investirati u nove, mlađe snage. Na meti Reala su u prvom redu Robert Lewandowski i Eden Hazard, zvijezde Bayerna i Chelseaja, a Perez navodno nije odustao niti od Davida de Gee, vratara Manchester Uniteda.

Perez namjerava oko te trojica igrača sagraditi novi Real koji će napokon prekinuti dominaciju Barcelone španjolskim, europskim i svjetskim nogometom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider