Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane konačno spreman

Ljutiti Ronaldo zaprijetio odlaskom, čelnik Man. Cityja u Madridu

Real Madrid dočekuje Real Sociedad na Santiago Bernabeuu u napetoj atmosferi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Vodi se prljava kampanja protiv Florentina Pereza, Real Madrida i mene. Španjolski mediji baš sve preuveličavaju“, ispalio je Rafael Benitez uoči nastavka prvenstva i dvoboja s Real Sociedadom na Santiago Bernabeuu u 17. kolu Primere.

Koja regija Španjolske ima najboljih 11? Ni Katalonija, ni Baskija, ni Madrid

Benitez lukavo prebacuje odgovornost i teret na predsjednika Reala stavivši ga u prvi plan, u drugom je cijeli kluba, a tek na posljetku ističe sebe. Valjda želi reći kako je on najmanje odgovoran za sve što se događa u „kraljevskom klubu“.

Navijači Reala neće „kupiti“ priču, barem ne sasvim, Beniteza će opet dočekati koncert zvižduka. Iako je jasno da predsjednika smatraju najodgovornijim, za Pereza imaju još kakve takve simpatije, dok Beniteza malo tko podržava. Velika većina navijača od početka je uvjerena kako jednostavno nije trener za Real, a dosadašnji tijek događanja samo je potvrdio i učvrstio to razmišljanje.

Zidane spreman zamijeniti Beniteza

Svaka sljedeća utakmica za Beniteza je „kvalifikacijska“. Eventualni remi s Real Sociedadom, da o porazu i ne pričamo, vjerojatno bi značio i promptni oproštaj s klupom Reala. Perez više ne bi imao ni milimetar manevarskog prostora za eskiviranje, htio-ne htio morao bi mu udijeliti otpusno pismo. Francuski L'Equipe piše da je Zinedine Zidane spreman uskočiti u Benitezove cipele te da se čeka samo pogodan trenutak za smjenu.

Iako je Real u prošlom kolu rezultatski zdrobio Rayo Vallecano, gorak okus iz usta navijača nije ispran, još uvijek su ogorčeni i ljutiti, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će dočekati momčad. Na utakmici s Rayom situacija je gotovo izmakla kontroli nakon što su gosti poveli 2:1 u ranoj fazi utakmice.

Navijači su naprosto pobjesnjeli, Bernabeuom su se orili gnjevni povici i zvižduci, na udaru se našla najveća zvijezda kluba. Iznervirani Cristiano Ronaldo upustio se u svađu s navijačima, a oni su još žešće reagirali, stadion je naprosto eksplodirao, okidač je bila Ronaldova prostačka poruka “a tomar por culo”.

Ronaldo zaprijetio odlaskom iz Reala

Na Cadeni SER pojavila se informacija kako će Ronaldo napustiti Real ako se u narednim utakmicama ponovi slična priča. Navodno je Ronaldo to priopćio kolegama u svlačionici odmah nakon utakmice. Portugalac bi mogao zaključiti godinu na razini prošle kada je postigao 61 gol i osvojio Zlatnu loptu.

Ronaldo je trenutačno na 55 golova u 57 utakmica, 52 je zabio u dresu Reala i tri za Portugal. Individualno statistički gledano vrlo uspješna godina, no nema momčadskih trofeja, a to je najvažnije, ako pitate navijače.

Protiv Baskijaca iz San Sebastiana Madriđani će zaigrati s udarnom napadačkom trojkom - Gareth Bale, Karim Benzema i Ronaldo. U veznom redu trebali bi ordinirati Luka Modrić, James i Isco ili Mateo Kovačić. Katalonski Sport piše kako je Ferran Soriano posjetio Madrid i sastao se s Joseom Angelom Sanchezom.

Manchester City došao u Madrid po Isca

Tema sastanka čelnika Manchester Cityja i Reala bio je nezadovoljni Isco, na kojem navodno inzistira Pep Guardiola, najvjerojatniji trener Cityja od idućeg ljeta. Spekulira se da je Soriano došao s konkretnom ponudom, a ona bi mogla biti veća od 40 milijuna eura koliko za veznjaka Reala nudi PSG. Ako Isco ne krene od prve minute protiv Sociedada, to bi mogao biti znak da je transfer dogovoren.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider