Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dokaz da misle ozbiljno

VIDEO Rijeka dovela pojačanje: Žestoka bitka s Dinamom za titulu prvaka

Asmir Kajević novo je pojačanje Rijeke pristiglo iz švicarskog Züricha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni klub Rijeka planira u nastavku sezone opasno prijetiti Dinamu u borbi za naslov prvaka. Momčad Matjaža Keka jesenski je dio završila s dva boda manje od modrih, ali slovenski strateg uvjeren je da se to može dostići.

A za to će im trebati i neka pojačanja, a prvo je već stiglo. Asmir Kajević dosad je igrao za švicarski Zürich, a od danas će ovaj veznjak nositi dres prvoligaša s Rujevice.

"Drago mi je da sam potpisao za Rijeku. U ovom trenutku Rijeka ide ka ozbiljnom cilju europskog kluba i smatram da imam kvalitetu da zajedno sa suigračima ostvarimo ciljeve. Čuo sam puno pozitivnih stvari", rekao je Kajević, 25-godišnji bivši reprezentativac Crne Gore u uzrastu do 21 godine, koji je se u Švicarsku otisnuo iz Borče 2012.

On je potpisao ugovor na dvije godine, a postoji mogućnost da se produlji na još dvije.

"Zadovoljni smo što smo dobro krenuli u prijelazni rok i potpisali Asmira Kajevića koji nam dolazi kao slobodni igrač. Iskoristili smo situaciju jer nije uspio završiti transfer u Italiju zbog toga jer je igrač van Europske unije i vjerujem da će se kroz pripreme nametnuti treneru i da će se njegovo dovođenje pokazati kao dobar potez", ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider