Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva lista

Barca cilja pojačanja: Ako ove dovedu, bit će prvaci dovijeka!

Na radaru Barcelona nekoliko je nogometaša Borussije Dortmund i Bayerna...

Ariedo Braida, član tehničke komisije Barcelone, sinoć je viđen na Westfalenu, pišu njemački mediji.

Talijan je s tribina gledao veliki derbi između Borussije Dortmund i Bayerna u društvu bivšeg trenera Borussije M'gladbach Luciena Favrea i agenta Giacomma Patralita. Odmah su krenule spekulacije kako je Braida gledao potencijalna pojačanja za Barcelonu u ljetnom prijelaznom roku.

Nagađa se da su u fokusu bili uglavnom igrači Borussije: Marco Reus, za kojeg se zna da je od prije na radaru Barcelone, jednako kao i Ilkay Gündogan, za kojeg se kao i za Reusa zanima nekoliko velikih europskih klubova, a navodno je najviše zagrizao Manchester City, kojeg će od iduće sezone trenirati Pep Guardiola, trenutačni trener Bayerna.

Barcelona je navodno obnovila i zanimanje i za Mattsa Hummelsa, iskusnog stopera Borussije i njemačke reprezentacije, a navodno prati i mladog Juliana Weigla, koji bi u budućnosti mogao biti alternativa Sergiju Busquetsu.

Od Bayernovih igrača Barcelona se navodno zanima za Joshuu Kimmicha, kojeg Luis Enrique navodno iznimno cijeni, ponajviše zbog raznovrsnosti, odnosno mogućnosti igranja na više pozicija.

Tiha patnja Barcelone i njezina trenera je David Alaba, vjerojatno najpolivalentniji i najbolji obrambeni nogometaš današnjice. Austrijski reprezentativac u ovom se trenutku čini nedostižnim, teško da će Bayern pristati na transfer, no u nogometu se nikad ne zna. Ako padne neka „nemoralna ponuda“, sve je moguće.

Barcelona i s trenutačnom momčadi izgleda zastrašujuće, aktualni je prvak Europe i Španjolske te već 35 utakmica zaredom ne zna za poraz. Što će tek biti ako i dovede nekog od nabrojanih igrača?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider