Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'kako ga nije sram?'

Argentinci raspalili po Messiju: Slijedi li trajni odlazak u mirovinu?

Nije dugo trajala argentinska ljubav prema nacionalnom sportskom heroju Lionelu Messiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što se vratio iz reprezentativne mirovine Leo Messi ponovno se našao na linču domaće javnosti. Sjajni Argentinac propustio je zbog ozljede dvoboj reprezentacije u Venezueli u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, a to mu tamošnji mediji nisu oprostili, jer su 'gaučosi' u samoj završnici izvukli tek bod.

Podsjetimo, Messi je u prvoj od dvije kvalifikacijske utakmice postigao pobjednički pogodak protiv Urugvaja (1:0), da bi potom osvanula vijest da je ozlijeđen te da napušta reprezentaciju. Vratio se u Barcelonu gdje je krenuo s postupkom oporavka, a to je obznanio i na svojim profilima društvenih mreža uz komentar 'sve je u redu'.

Voditelj Martin Liberman raspalio je po nacionalnom heroju i najboljem nogometašu svijeta u svojoj sportskoj emisiji.

"Koliko je jadno to što Messi nije pomogao svojim suigračima u Venezueli. Vratio se u Barcelonu kako bi zaliječio ozljedu te je objavio fotografiju s palcem prema gore i komentarom 'sve je u redu'. Ako je sve u redu, zašto nisi bio s reprezentacijom u Venezueli? Kako ga nije sramota što nije zaigrao protiv Venezuele, a neće ga biti sram ako zaigra protiv Alavesa idućeg vikenda", rekao je u emisiji Liberman.

Riječ je o voditelju koji je nakon što je Messi objavio odlazak u reprezentativnu mirovinu uslijed poraza na ovoljetnom izdanju Copa Americe pokrenuo veliku anketu u kojoj je pitao navijače je li to napravio kako bi izbjegao kritike ili je zaista to želio napraviti.

Čeka se reakcija argentinske javnosti zbog koje je Messi i poludio te donio ishitrenu odluku o povlačenju. Čini se da se tamošnji mediji opasno igraju sa živcima najboljeg igrača svijeta, iako su vidjeli samo u posljednje dvije utakmice koliko im on znači za igru reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX