Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Odličan rezultat"

Andrijašević vuče Rijeku prema tituli: "Pokazali smo karakter"

Na poluvremenu je Rijeka gubila i postojala je realna mogućnost da se prepolovi njena prednost ispred Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franko Andrijašević s dva gola je bio istinski junak Rijeke na gostovanju u Osijeku u prvom kolu nastavka sezone.

Na poluvremenu su Osječani vodili i u tom trenutku je prednost Rijeke pred Dinamom bila tri boda, a da ostane +6 pobrinuo se Andrijašević - prvo golom glavom za izjednačenje, a onda i hladnokrvnom egzekucijom u finišu dvoboja kojom se izjednačio sa Soudanijem na vrhu ljestvice strijelaca (obojica su zabili po 10 golova).

Uraganski je Andrijašević ušao u proljetni dio sezone, ali ne želi isključivo sebi pripisivati zasluge zbog sva tri boda.

"Pobijedili smo zahvaljujući svima nama. Pokazali smo karakter i izvukli odličan rezultat kod odličnog protivnika te možemo biti zadovoljni. Idemo iz utakmice u utakmicu, sad samo razmišljamo o Interu", izjavio je Andrijašević za Novu TV.

"Još je daleko, trebamo gledati samo iduću utakmicu"

Krajem jesenskog dijela sezone s Rujevice je bilo dosta povika na suđenje.

"Mi igrači trebamo biti skoncentrirani samo na teren i ne trebamo gledati na suce jer nam to oduzima i snagu i koncentraciju te biti fokusirani na ono što prikazujemo na terenu."

U zadnjem kolu HNL-a na Maksimiru će se sučeliti Dinamo i Rijeka i nije nemoguće da upravo taj dvoboj odlučuje o prvaku.

"Ha, mi bi sigurno voljeli riješiti što prije ako se može. Prije svega želimo biti prvaci i dat ćemo sve od sebe da uspijemo, ali još je daleko i trebamo samo gledati iduću utakmicu."

Cijeli razgovor s Andrijaševićem pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV od 19:15.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider