Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena za Kramarića

Albanski heroj iz Portugala i beogradskog kaosa novi igrač Rijeke

Rijeka je predstavila igrača koji će pokušati zamijeniti Andreja Kramarića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što je Andrej Kramarić potpisao za Leicester City, Rijeka je angažirala drugog igrača uoči nastavka sezone.

Poslije Josipa Mišića koji je došao pojačati konkurenciju u veznoj liniji, novi igrač u momčadi Matjaža Keka je 23-godišnji napadač Bekim Balaj - albanski reprezentativac koji je ljetos potpisao za Slaviju Prag i u 13 prvenstvenih utakmica postigao tri gola.

Igraču koji će u nedjelju proslaviti 24. rođendan karijeru su u posljednje vrijeme obilježile dvije stvari.

Prva je pobjednički pogodak (ujedno i prvi za reprezentaciju Albanije) na utakmici s Portugalom u kvalifikacijama za Euro 2016., dok se drugi put istaknuo kada je na prekinutoj utakmici Srbija - Albanija preoteo zastavu 'Velike Albanije' reprezentativcima Srbije. Jedan od domaćih huligana nakon toga ga je udario stolicom u glavu, ali u Albaniji je Balaj postao idol navijača.

Nije poznato koliku je odštetu Rijeka platila Česima za Balaja koji tvrdi da nije nimalo dvojio kad je čuo za interes Riječana: "Bio sam odmah siguran da želim doći na Kantridu. Znam mnogo i Rijeci i o HNL-u jer je ovdje igralo dosta Albanaca. Ne volim puno govoriti o sebi, želim na terenu pokazati svoje kvalitete, nadam se da ću ispuniti trenerova očekivanja i da će jednog dana navijači Rijeke pamtiti moje ime", izjavio je novi napadač Rijeke.

Inače, Balaj je karijeru započeo u Vllazniji, a igrao je još i za Genclerbirligi, Tiranu, Spartu Prag i Jagielloniju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider