FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'neuspjeh nije opcija'

VIDEO Vladimir Kličko i Tyson Fury objavili veliku vijest!

Nije dugo trebalo čekati na sjajne vijesti za sve ljubitelje boksa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Donedavni boksački vladar svijeta u teškoj kategoriji Vladimir Kličko (39)objavio je putem svoje službene stranice i Instagram profila da je odlučio aktivirati klauzulu iz ugovora sklopljenog s Ircem Tysonom Furyjem. Podsjetimo, prošle subote Fury je u Düsseldorfu šokirao svijet porazivši Klička jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 12 rundi.

Fury pokazao 'ozljedu' koju je zaradio protiv Klička i najavio revanš

VIDEO Irski 'div' Fury sredio Vladimira Klička i šokirao cijeli svijet!

"Imam prijevremeni božićni poklon za Tysona Furyja i sve boksačke navijače diljem svijeta. Aktivirao sam klauzulu iz ugovora koja garantira revanš protiv Furyja. Dakle, borba u 2016. godini je u stvaranju", rekao je Kličko.

"Bio sam vrlo frustriran nakon poraza u subotu. Nakon nekoliko besanih noći shvatio sam da želim svima dokazati da sam puno bolji nego što sam to pokazao u subotu. Neuspjeh nije opcija".

Furyjev trener i stric Peter komentirao je ovu odluku za Sky Sports.

"Vrlo smo sretni zbog nadolazećeg revanša. S oduševljenjem prihvaćamo izazov".

Detalji još ne postoje, ali prema posljednjim informacijama mjesto održavanja borbe mogao bi biti kultni stadion u Londonu - Wembley. Bila bi to borba pred najmanje 80 tisuća navijača. Druga opcija je nova borba u Njemačkoj, najvjerojatnije Hamburgu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider