FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakularno vaganje

VIDEO Pacquiao dobio prvu bitku: Mayweather izviždan na svojem terenu!

Dan prije „meča stoljeća“ Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao održano je vaganje boraca u lasvegaškom MGM Grand Hotelu, poprištu velikog okršaja…

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao licem u lice otprilike 29 sati prije najiščekivanijeg boksačkog okršaja u novom mileniju. Vaganje je prije ovakvih mečeva uvijek napeto, adrenalin je već u petoj brzini, boksački se ciljaju očima, nisu rijetke ni verbalne provokacije, a ponekad dođe i do naguravanja ili čak fizičkog okršaja. Ovoga puta nije bilo incidenata, osjetila se samo napetost u zraku…

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

VIDEO Velika hrvatska nada analizira i prognozira ishod 'meča stoljeća'

VIDEO Mayweather vs. Pacquiao: Hoće li se pamtiti kao Ali vs. Frazier i Foreman?

Zašto je boks opet velik... Nestrpljivo se čeka noć sa subote na nedjelju

Upoznajte djevojke koje će oduzimati dah dok Manny i Floyd hvataju zrak

Budući da se radi o velter kategoriji boksački su morali imati ispod 66.7 kilograma. Vaga je pokazala da Mayweather ima 66.22, a Pacquiao 65.77 kilograma.

Pacquaio je dobio prvu bitku. Iako je Amerikanac nominalno domaćin, Filipinac je imao veću podršku navijača na vaganju, a u dvorani se okupilo maksimalnih 16.000 gledatelja. Cijena ulaznica bila je deset dolara, utržak je išao u humanitarne svrhe. Mayweathera nije smetalo fućkanje, barem je pokušao ostaviti takav dojam, što su Pacquaiovi navijači nadglasili njegove i praktički ga izviždali na njegovu terenu.

„Moje mentalno stanje u ovom trenutku je takvo da budem pametan i slušam savjete svoje oca (ujedno i trenera Floyda Seniora, op.a.), jer bez njega nikada ne bi bio što jesam“, kazao je još uvijek u profesionalnoj karijeri neporaženi (47-0) Maywaether i pohvalio navijače.
„Nevjerojatan je odziv navijača koji su došli na vaganje podržati mene i Mannyja. Sada je na nama da se pokažemo u ringu.“

36-godišnji Filipinac, prvak svijeta u šest kategorija, kaže da nije zabrinut Mayweatherovom prednošću u masi od otprilike pola kilograma.
„Navijači su zaslužili ovu borbu. Borio sam se i s većim dečkima, to me ne zabrinjava. Osjećam da će Svevišnji sutra biti uz mene“, poručio je Pacquaio.

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider