FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Ne želi me vidjeti ni mrtvog'

VIDEO Imamo trilogiju: Cro Cop najavio veliki meč s legendarnim suparnikom

Mirko Filipović vratio se iz Japana i ekskluzivno za Dnevnik Nove TV najavio kako ga 29. prosinca čeka meč s legendarnim Wanderlei Silvom.

O dojmovima i emocijama iz Saitama Arene, gdje je u povratničkom meču pobijedio Južnokorejca Hyun Man Myunga, Cro Cop porazgovarao je s našim reporterom Vladom Bobanom.

„Zadovoljstvo mi je bilo nastupiti, stvarno je bilo prekrasno, kao u zlatna vremena PRIDE-a. Sve je bilo isto, onaj 'stage', način na koji to rade, isti stav, ona legendarna najavljivačica... Ma stvarno je bilo prekrasno, osjećao sam se kao nikada u karijeri“, kazao je Cro Cop.

Najavili ste da će borba protiv Myunga biti brzo gotova ako borba ode u parter. To ste i ostvarili.
„Jesam! Ruku na srce ne treba sada glorificirati tu pobjedu, usprkos što je 11 godina mlađi i praktički je u naponu snage, teži je od mene desetak kilograma, ali nije on suparnik od kojeg bi ja trebao zazirati. Nije ovo pobjeda s kojom bi se trebao previše kititi, da budemo na čisto. Ali, nakon godinu i pol pauze, ovo mi je lijepo zagrijavanje.“

Je li „show“ s pozivom Wanderlei Silve bio planiran ili ste to napravili spontano?
„Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press-konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca?“

Jeste li poslije popričali sa Silvom?
„Ne, on se odmah prebaci u nekakav svoj ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog, takav je valjda.“

Znači imamo trilogiju Wanderlei – Cro Cop 29. prosinca?
„Tako je“, odgovorio je Cro Cop, koji je za kraj prokomentirao ostale borbe i borce, mlade lavove koji su nastupili na Rizinovom Grand Prixu. Taj dio razgovora možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider