FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
idemo dalje!

Mirko na Facebooku objavio poruku koja je oduševila navijače

Cro Cop je uspješno krenuo u borbu za World Grand-Prix organizacije Rizin.

Bio je to povratak u Saitama Arenu kakav se samo poželjeti mogao. Na mitskom mjestu njegove karijere, gdje ga nije bilo čak osam godina, Cro Cop je gušenjem svladao Korejca Hyun Man Myunga. Pobjeda u prvom kolu Rizinova World Grand-Prixa donijela mu je četvrtfinale koje je na rasporedu 29. prosinca.

S kime će se boriti za samu završnicu koja je na rasporedu dva dana kasnije, na Staru godinu, još nije poznato. Po ždrijebu to je trebao biti estonski bivši sumo hrvač Baruto Kaito, gorostas od 180 kilograma i skoro dva metra, no Mirko je zatražio borbu sa starim rivalom.

Nakon što se zahvalio navijačima Cro Cop je pred cijelom Saitama Arenom zatražio od organizatora borbu s Wanderlei Silvom. Nastala je prava pomutnja, ali Silva je pristao i publika je navijanjem odobrila ovaj četvrtfinalni meč. Ipak, vlasnik Rizina nije znao što bi i službene potvrde ovog para još uvijek nema.

Za Mirka je najvažnije da se nakon godinu i pol vratio borbama pobjedom. Nedavno je napunio 42 godine i proslavio 10. godišnjicu osvajanja Prideovog Grand-Prixa. Svaki put kad mnogi pomisle da više ne može, hrvatska legenda pokaže da u njemu još ima dinamita.

''Hvala svima na porukama uoči i nakon borbe. Od srca se zahvaljujem'', poručio je putem Facebooka uz priloženu fotografiju na kojoj je bila ispisana poruka:

''Ne mogu da zaustavim godine…al ne mogu ni one mene!''

Naravno, skoro sedam tisuća lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara jasno pokazuju što navijači misle o tome…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider