FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ukazao se legendarni high-kick

VIDEO BRAVO MIRKO! Cro Cop brutalno nokautirao Ishiija i obranio pojas - umalo opća tučnjava u ringu!

Mirko Filipović obranio je naslov prvaka u IGF organizaciji na fenomenalan način.

Zbog ograničenih prava prikazivanja, video mogu pogledati samo posjetitelji s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju. CIJELU BORBU POGLEDAJTE VEČERAS OD 21 SAT NA NOVOJ TV!

Mirko Filipović na najljepši se mogući način oprostio od 2014. godine. U velikom revanšu nokautirao je izazivača Satoshija Ishiija nokautom u drugoj rundi i tako zadržao pojas prvaka japanske IGF organizacije.

Bila je to Mirkova borba iz najboljih dana. Prvo se dva puta na podu obranio od dominantne pozicije olimpijskog prvaka u džudu koji nije uspio u planu da Cro Copa završi na tlu. U drugoj rundi je legendarni hrvatski borac vratio borbu u stajaću poziciju nakon čega je krenula udaračka ofenziva.

VIDEO: Mirko odgurnuo Fujitu, nastao je kaos, a u ringu bili Fedor i Silva!

Mirko ponosan nakon pobjede: 'Poseban je osjećaj pojava ovih legendi'

Ukazao se legendarni high-kcik i to je bio početak kraja

Sijevnuo je potom i high-kick koji je očešao glavu Japanca, a onda je prošao sjajno i aperkat nakon čega je Ishii pao, ali se začulo i zvono. No, ono ga nije spasilo jer se više nije mogao podignuti s poda uz obilnije krvarenje.

Nakon proglašenja pobjednika došlo je do velike gužve u ringu. Japanski borac Fujita htio je nešto reći Mirku odnosno izazvati ga na borbu. Unio mu se u lice, na što ga je Cro Cop odgurnuo na pod. Tada su u ring ušli mnogi koji su očito htjeli napasti Mirka i njegovu ekipu koja je smirila Japance željne senzacije.

Zanimljivo, i Bob Sapp je ušao u ring kako bi smirio strasti, a tamo su bili i MMA velikani Fedor, Josh Barnett i Wanderli Silva koji je Cro Copu stavio pojas prvaka.

Cro Copu je ovo bila 30. pobjeda u MMA karijeri. Mirko je 22 put nokautirao protivnike, najčešće u japanskim ringovima. Ima i 11 poraza, te dvije neodlučene borbe. Ishiiju je to bila 17 borba, a do sada je ostvario 12 pobjeda, no samo jednu nokautom.

Mirko je u 40. godini pokazao kako ima još što reći u svijetu slobodne borbe. Brutalno je nokautirao jednog od najboljih teškaša svijeta koji nisu dio UFC-a. Bravo Mirko!

INOKI-Bom-Ba-Ye

Meč za IGF prvaka: Mirko Filipović pobijedio Satoshija Ishiija - nokaut

Chris Barnett pobijedio Shinichija Suzukawu - tehnički nokaut

Shinya Aoki pobijedio Yukija Yamamota - gušenje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider