FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bob Sapp razdvajao

VIDEO: Cro Cop odgurnuo Fujitu, nastao je kaos, a u ringu bili Fedor i Silva!

Nakon pobjede Cro Copa protiv Ishiija izbila je velika gužva u ringu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog ograničenih prava prikazivanja, video mogu pogledati samo posjetitelji s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju.

Da borba Cro Copa i Satoshiija Ishiija ne bude gotova ni nakon nokauta pobrinuli su se japanski borci koji ponekad rade bolje onaj zabavljački dio posla. U ringu se našao s mikrofonom u rukama poznati japanski borac Kazuyuki Fujita. On je prije godinu dana izgubio baš od Ishiija i htio je ovako izazvati Mirka na borbu za IGF pojas, koja će se vjerojatno i dogoditi u 2015.

VIDEO: Cro Cop brutalno nokautirao Ishiija i obranio pojas!

Unio se našem borcu u lice, a ovaj ga je toliko odgurnuo da je Fujita odletio na pod. Ovaj je onda poludio, skinuo majicu i želio obračun. Uletjeli su u ring i članovi njegove ekipe nakon čega je nastala velika gužva.

No, sve pokušaje, stvarne ili ne, odbili su Stipe Drviš i Mario Mlinarić, a strane je razdvajao i Bob Sapp. Bili su u tom trenutku u ringu i MMA legende Fedor Emelianenko, Wanderlei Silva I Josh Barnett. Zanimljivo, Fedoru je sve to bilo smiješno, a Mirku poptpuno nevjerojatno jer on nikad nije bio za takvu vrstu showa.

Inače, Mirko je Fujitu pobjeđivao dva puta u karijeri. 2001. u K-1 i godinu kasnije na Inoki Bom-Ba-Ye spektaklu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider