FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Verbalni rat na vrhuncu

Stojnić: Mirko, ispadaš smiješan. Uhvati se selendre Vinkovaca

Nastavlja se verbalni rat između najboljeg BiH borca Denisa Stojnića i Mirka Filipovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo je Stojnić ponudio našem borbu 50 tisuća dolara za meč u kojem će vidjeti tko je "najjači na Balkanu". Mirko je na to odgovorio da "budalu ne treba tražiti, sama se javi" na što je ponovo replicirao Stojnić.

>> Stojnić dobio žestoki odgovor na izazivanje Cro Copa

>> BiH borac opet izazvao Mirka: Nudi mu novce da se bore

''Poručio bih čika Mirku da on nije za narodne poslovice, ali kad se već drži njih, imam i ja jednu. "Tko visoko leti, nisko pada", a ako bude imao meč sa mnom će zaista pasti. Ustvari, on je već pao'', rekao je Stojnića za portal Dnevnog avaza.

''Uhvati se selendre Vinkovaca, nisu veliki gradovi za tebe. Čika Mirko, ako imaš petlju izađi mi na megdan, ostavi se poslovica i filozofiranja. Ne bojim se te tvoje rulje s kojom mi prijetiš, već su me napadali u Splitu i u Srbiji, ali mi niste ništa mogli. Ti dođi slobodno u Sarajevo, neće te nitko dirati, mi smo gospoda'', kazao bosanski borac.

Stojnić tvrdi da je Mirko početkom ožujka u zagrebačkoj Areni na žalostan način osvojio K-1 Grand Prix Finals.

''Ako već pametuješ završi fakultet kao i ja pa onda pametuj. Ovako ispadaš smiješan. Posljednji K-1 turnir koji si osvojio u Zagrebu je žalostan i mene bi bilo sram. Organizatori su pozvali sve anonimuse'', zaključio je Stojnić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider