FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uzmi ili ostavi - ovo

Stojnić dobio žestoki odgovor na izazivanje Cro Copa

Nakon što je BiH borac Denis Stojnić ponudio 50 tisuća dolara Cro Copu da uđu u kavez, dobio je odgovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije Denisu Stojniću odgovorio Mirko, nego njegov menadžer i glavni producent FFC-a Orsat Zovko. Za Fight Site je Stojniću jednostavno poručio da nema on te novce ni renome zbog kojeg bi se Cro Cop trebao boriti s njim.

>> BiH borac opet izazvao Mirka: Nudi mu novce da se bore

"Cro Cop niti se oglasio, niti će se oglasiti na ovakve budalaštine. Koliko vidim Denis Stojnić bi vozio Formulu 1, no za sada ima položenu samo B kategoriju vozačke dozvole. Izjava da Cro Copa lovi četiri godine je u najmanju ruku smiješna. Prije četiri godine, svi jako dobro znamo, Mirko je bio dio UFC-a i niti u kojem slučaju ga nije trebalo loviti", rekao je Orsat Zovko za Fight Site.

BiH borac htio je odmjeriti snage s Mirkom da se 'pokaže tko je najbolji na Balkanu.

"Razlika u tržišnoj vrijednosti Filipovića i Stojnića u ovom trenutku je između 50 i 100 puta. Naravno da je onda 'nonsence' da se takve stvari uspoređuju. Na Denisovu žalost, Cro Cop u ovom momentu ne mora ništa dokazivati jer je Pride GP prvak, K-1 WGP prvak i borio se manje-više sa svim najboljim borcima svijeta. Ako Denis Stojnić želi dokazivati tko je najbolji na Balkanu, morat će se malo više potruditi i konačno prihvatiti meč protiv Mare Peraka ili Ante Delije. U kategoriju dokazivanja najboljeg na Balkanu, Cro Cop sigurno ne spada", poručuje Zovko.

Tko bi pobijedio u borbi Mirko Filipović - Denis Stojnić?

Ukupno glasova:

On kaže kako je Stojnić odbio mnoge protivnike u FFC-u, ali mu nije jasno zašto.

''Danas ćemo zatvoriti jednom zauvijek ovu temu. Da bi Denis Stojnić i svi fanovi te borilačka javnost bili zadovoljni, nudim mu dvije opcije. Neka odredi mjesto i vrijeme i neka on ili bilo tko drugi tko stoji iza njega položi istu cifru koju Mirko dobiva zadnjih godinu dana za nastupe i za koju su dogovorena dva meča u 2014. Ako je to njegova komercijalna cijena, nema razloga da s bilo kime, a pogotovo ne s Denisom Stojnićem, odrađuje meč za manji iznos od onog tržišnog."

"Opcija broj dva je da ako Denis silno želi ući u kavez s Cro Copom, nema problema od ponedjeljka ionako kreću sparinzi za meč protiv Emelianenka. Potrebno je da mi se Stojnić javi dva dana ranije i ulazak u kavez je zagarantiran. Izlazak iz kaveza će najvjerojatnije biti malo teži.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider