FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
S time se ne može boksati

Spektakl sa srpskim boksačem otkazan: Mavrović odgodio povratak!

Proslavljeni hrvatski boksač Željko Mavrović ipak će prolongirati povratak u ring nakon petnaest godina izbivanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mavrović je u petak napuklo rebro prilikom sparinga s Ivicom Bačurinom tako da je morao otkazati meč sa srpskim boksačem Enadom Ličinom koji je zakazan za 27. travnja u Hamburgu.

>> Željko Mavrović se priprema za veliki povratak: Ovo su razlozi zbog kojih se vraća

>> Vraća se Šaka sa Srednjaka: 'Stvarno sam spreman, ja to mogu!'

>> Cro Cop u ringu s Mavrovićem: 'Boksao je kao da nikada nije imao stanku'

„Šaka sa Srednjaka“ odrađivala je posljednju fazu trenažnog ciklusa, u kojoj je Mavrović uglavnom sparirao, no dogodila se nezgoda koja mu je poremetila planove.

Željko koji sparira bez kacige, nametnuo je sjajan tempo 14 godina mlađem Bačurinu koji se prije nekoliko mjeseci borio za naslov protiv Talijana Vicenza Rossita. Iako je već imao načeto rebro, Željko nije tražio poštedu ni lakši pristup, nažalost dogodila se ozljeda. ...

„U početku sam mislio da nije ništa strašno, no liječnički pregled je pokazao da je rebro puklo. Mislim da mi je rebro napuklo još za vrijeme treninga koje sam imao u Njemačkoj, i to odostraga gdje je najgore. S time se ne može boksati“, objasnio je Mavrović, a Bačurin dodaje:

''Šteta, žao mi je i njega i mene. Ne znam, prošao je taj desni aperkat, prošao je nezgodno, možda malo iza. Vidjet ćemo, Željko mora i sam vidjeti što je'', rekao je uspuhani Ivica odmah po izlasku iz ringa.

Mavrović se nada brzom oporavku:

„Kod ovakvih ozljeda obično treba dva tjedna mirovanja kako bi rebro zacijelilo. Nakon toga trebam tri mjeseca treninga da bih došao u pravu formu.“

Kaže da je već bio spreman za meč s Ličinom.
„U ovom trenutku je previše emocija, morao sam uzeti stanku kako ne bih donio krivu odluku iz prkosa. Odlučio sam pričekati s konačnom odlukom. Međutim, znam da ću ponovno ući u ring i trenirati, a potom ću vidjeti do kuda ću stići“, zaključio je Mavrović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider