FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Susret legendi

Cro Cop u ringu s Mavrovićem: 'Boksao je kao da nikada nije imao stanku'

Mirko Filipović u petak je odradio trening s legendarnim hrvatskim boksačem Željkom Mavrovićem, nakon kojeg je svoje dojmove podijelio s fanovima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još nije poznato vraća li se Željko Mavrović u ring, a to nije otkrio niti Cro Cop. Međutim, Filipović je podijelio dojmove o sparingu sa 'Šakom sa Srednjaka'. Na svom Facebook profilu jasno je dao do znanja što misli o legendi hrvatskog boksa.

>> Večeras kreće spektakl: MMA liga UŽIVO na OYO.hr!

''Pozdrav! U ponedjeljak sam započeo sa sparinzima i trajat će još tri tjedna, na prvom sparingu sam zaradio šunku ispod oka od Mladena Brestovca, blokirao sam jedan direkt sa lijevim okom, ali sve ok, takav je posao. Ovaj status želim posvetiti našoj boksačkoj legendi Željku Mavroviću sa kojim sam danas prvi put sparirao ako ne računamo naš prvi sparing još 1992. kad sam prvi puta obukao rukavice u životu i kada me Žac prebio kao mačku. To je bilo u Varaždinu u sklopu Žacovih priprema za Olimpijske igre u Barceloni, više se ni ne sjećam kako je mene uopće dopalo da spariram i tko me nagovorio, ali sjećam se da sam bio sav krvav, "odro" me od batina'', napisao je Filipović na Facebooku, te nadodao:

''U međuvremenu je Žac je stasao u boksačkog šampiona čije mečeve sam sa nestrpljenjem čekao. Nakon meča sa Lewisom Žac se povukao i 14 godina mirovao. Počeo sam ga viđati u core gym-u kako fanatično trenira. Uglavnom, večeras mi je došao na sparing. Nažalost sparirali smo samo tri runde jer je Željku u jednom klinču gadno pukla arkada od mog lakta, bilo je to nenamjerno i potpuno slučajno, ali posjekotina je bila gadna i nismo mogli nastaviti. U medijima su se pojavile vijesti da se Željko vraća, ja ne znam je li to istina niti sam ga pitao o tome, on će to sam reći ako do toga dođe, ali želim reći da me Žac oduševio na treningu. Boksao je kao da nikada nije napravio stanku i kao da mu je 10 godina manje, nevjerovatno. Toliko je eksplozivan, brz, pokretan i kondicijski dobar da ako se zaista odluči vratiti bit će zaista prava prijetnja za sve poluteškaše unatoč svim skepsama i kritičarima, vjerujte mi. Trenira sa Vladom Božićem i mogu reći da se izvrsno slažu u boksačkom smislu. Nadam se da će mu rana brzo zarasti i da ćemo još koji puta odsparirati do mog nastupa jer boljeg boksačkog sparing partnera ne mogu poželjeti iako da budem iskren i sam sam bio skeptik oko ideje eventualnog povratka i njegovih mogućnosti, ali je Željko večeras otklonio svaku sumnju u pitanje može li on to, pitanje je želi li to zaista, a ako želi i ako odluči nastupiti, neka ga se čuvaju svi koji mu uđu u ring'', zaključio je Cro Cop.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider