FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'To je obično smeće'

S gnušanjem i podsmijehom odbacio mogući spektakl Kličko - Lewis

Menadžer braće Kličko Bernd Bönte s podsmjehom je odbacio mogućnost da bi se Vitalij ili Vladimir u skoroj budućnosti mogli boriti protiv umirovljenog britanskog boksača Lennoxa Lewisa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vatru je zapalio sam Lennox Lewis (48) koji je za Daily Mail najavio je spreman vratiti se u ring i boksati protiv jednoga od braće Kličko. Za tu borbu traži, ni manje ni više, nego 100 milijuna dolara!

>> Povjetkin prijeti Kličku: Izgubio sam bitku, ali dobit ću rat!

>> Oni su Kličkovi izazivači: Američka nada, 'nordijski div', Tyson ili novi Rus?

Osim toga, bivši svjetski prvak tvrdi da mu je prošli vikend u Moskvi, tijekom meča između Vladimira Klička i Aleksandra Povjetkina, ponuđeno 50 milijuna dolara za povratak boksu.

Bönte, međutim, tvrdi da su to obične i već viđene Lewisove smicalice.

''Takve priče su apsurdne, obično smeće. Ne pridajemo im ni najmanje pažnje. Nije prvi put da se Lewis ponudio da boksa za spomenuti iznos. Ponavlja to gotovo svaki put kad je gost na borbama braće Kličko u Njemačkoj. U Moskvi sam ga vidio u ringu i mogu reći da nije spreman za meč i ima trbuščić'', istaknuo je Bönte i dodao:

''Kad bi i došlo do takve borbe, Kličko bi morao zaraditi više novca jer je aktualni prvak, a tko bi to htio platiti?''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider