FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Želi revanš

Povjetkin prijeti Kličku: Izgubio sam bitku, ali dobit ću rat!

Ruski boksač Aleksander Povjetkin najavio je da će tražiti revanš protiv Vladimira Klička koji ga je pobijedio u subotnjoj borbi u Olimpijskoj dvorani u Moskvi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinac je četiri puta slao Povjetkina na pod i nakon 12 je rundi slavio jednoglasnom odlukom sudaca i obranio teškaške naslove prema verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Povjetkin (34), kojem je to bio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, nada se da će uskoro dobiti priliku za uzvrat.

>> Oni su Kličkovi izazivači: Američka nada, 'nordijski div', Tyson ili novi Rus?

>> Borbu Kličko - Povjetkin na Novoj TV u Hrvatskoj pratio svaki drugi gledatelj

>> VIDEO: Kličko pobijedio Povjetkina u borbi o kojoj će se još pričati

„Nisam uplašen i misli su mi usmjerene na revanš. Izgubio sam bitku, ali ću dobiti rat“, samouvjereno je izjavio Rus za lokalne medije.

„Vladimir me taktički nadmudrio, ali definitivno se ni u jednom trenutku nisam predao, ni mentalno ni fizički. Kličko je bio jači, a ja ću izvući ispravne zaključke iz poraza, posebno u smislu taktike“, dodao je Povjetkin.

Spomenimo i da je stožer ruskog boksača odustao od najavljene žalbe na poteze suca u ringu Luisa Pabona kojeg optužuju da je Kličku dopustio prekomjerno vješanje oko vrata suparniku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider