FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Treća sezona

Pula domaćin prvog eventa Hrvatske MMA lige, adrenalin zagarantiran!

Mega uspješna sezona 2013. Hrvatske MMA lige je iza nas. Draženov dom je postao prepoznatljivo mjesto uzavrele MMA groznice.

Hrvatska MMA liga ima svoje fanove diljem Hrvatske, a kako su neki od najuspješnijih klubova koji se natječu u Cro MMA ligi dolaze iz Splita, Osijeka i Pule, vodstvo Only Men Stuffa je odlučilo sezonu 2014. Hrvatske MMA lige pokloniti upravo tim gradovima.

Pula je domaćin prvog eventa osmine finala Hrvatske MMA lige. Borci Cro lige snage će odmjeriti 22. veljače u kavezu Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21 sat. Očekuju nas napeti okršaji hrvatskih gladijatora. Čak 22 odvažna borca, 11 borbi, jedan kavez. Koji od njih će izboriti četvrtfinale Hrvatske MMA lige? Adrenalin zagarantiran!

''Bilo je lijepo vidjeti punu Cibonu na zadnjim eventima Hrvatske MMA lige, a oduševio nas je odaziv navijača koji su podržali naše reprezentativce na prvom eventu Europske MMA lige. Očekujem da će podrška lokalnih navijača u Puli biti velika jer u osmini finala nastupaju borci iz pulskog Trojana i porečkog Primea. Pored toga, gledatelji će imati priliku vidjeti sjajne mlade hrvatske borce koji ostavljaju svu srčanost u kavezu jer žive za slobodnu borbu. Ljudi vole vidjeti hrvatske MMA borce kako se bore u kavezu, Puli obećajem spektakl'', najavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati 22. veljače u dvorani Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider