FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Četvrtak u 19h

Poziv fanovima na druženje s FFC borcima!

Zvijezde FFC 11 borilačkog spektakla koji će se održati u Osijeku 4. travnja Igor Jurković Saša Milinković i Eddie Sanchez družiti će se s fanovima ovog četvrtka s početkom u 19 sati!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako nam se FFC11 u Osijeku opasno približava i dani do eventa se odbrojavaju, FFC organizacija za sve ljubitelje borilačkih sportova, a posebno za poklonike naših boraca, priprema zanimljivu poslasticu.

Vodeća regionalna i jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih borilačkih promocija u Europi, Final Fight Championship je prošlog tjedna potpisala sponzorski ugovor o suradnji s vodećim slovenskim i istaknutim regionalnim brendom u području sportske prehrane, dodataka sportskoj prehrani, proizvoda za mršavljenje te proizvoda za zdrav i sportski način života - Proteini.si.

Tgovina Proteini.si ovaj tjedan svim Osječanima otvara svoja vrata, a u četvrtak u 19:00 pozivamo sve obožavatelje i medije da nam se pridruže na otvorenju njihova shopa u Ulici Stjepana Radića 38 u Osijeku na kojem će biti i Gloryjev poluteškaš Igor Jurković, lokalna borilačka zvijezda Saša Milinković, te bivši UFC-ov borac Eddie "The Manic Hispianic" Sanchez.

Ovom će se prilikom svi poklonici borilačkih sportova imati priliku upoznati s našim borcima, družiti se s njima, pitati sve što ih zanima, slikati se, ali i dobiti ekskluzivne majice koje će borci potpisati. (FFC 11)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider