FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Oko 18 tisuća navijača

Pogledajte isječke sa UFC-a 225: Sjajni obračuni u glavnim borbama

Iza nas je još jedan spektakularni UFC event, UFC 225 koji se održao u gradu vjetra.

Arlovski i Tuivasa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

UFC 225 u Chicagu ponudio je sjajne obračune u glavnim borbama. Robert Whittaker je podijeljenom sudačkom odlukom slavio u ratu na pet rundi protiv Yoela Romera, dok je Colby Covington dominirao protiv legendarnog Rafaela dos Anjosa.

Glavni dio priredbe u Chicagu otvorili su mladi 25- godišnji Australac Tai Tuivasa i bjeloruski veteran Andrej Arlovski. Bio je to izjednačen dvoboj u kojem je Tuivasa, inače vrlo dobre boksačke baze, parirao Arlovskom na nogama i na kraju slavio 2:1 u rundama.

Oko 18 tisuća navijača dalo je podršku zvijezdama velter kategorije Colbyju Covingtonu i Rafaelu dos Anjosu. Covington je više pokazao od prve runde. Preuzimao je više inicijative od bivšeg prvaka lake kategorije. Rušio ga je sedam puta dok je Dos Anjos upisao dva rušenja.

Brazilac je pogađao nešto više s distance, ali Covington je odlično pogađao kada su se našli u klinču i apsolutno zasluženo slavio jednoglasnom sudačkom odlukom i dobio privremeni pojas prvaka kojeg inače drži Tyron Woodley.

"Želim reći da je ovo pojas pravog prvaka. Napravit ću što svaki Amerikanac treba napraviti. Nosim ga u Bijelu kuću i stavit ću ga na stol Donalda Trumpa. I drugo, Tyrone Woodley ti si kukavica", poručio je Covington.

A onda su svjetla reflektora došla na Roberta Whittakera i Yoela Romera. Whittaker je slavio podjeljenom sudačkom odlukom. Jedan je sudac pobjedu dao Kubancu, dva Australcu.

"On udara kao kamion. Možda izgleda slabije ali ima toliko snage u udarcima. Dobro me dohvatio u četvrtoj i petoj rundi. Želio sam samo preživjeti, vratiti se u meč i učiniti mu još štete", priznao je Whittaker.

Spomenimo i kako je Curtis Blaydes razbio Alistaira Overeema i istaknuo kandidaturu za napad na Stipu Miočića. Blaydes se na sredini treće runde našao u dominantnoj poziciji na tlu, na Overeemu, i onda je ispalio brutalne laktove koji su u potpunosti uništili lice legendarnog Nizozemca. Krv je prštala na sve strane u tih nekoliko udaraca prije nego li je sudac prekinuo borbu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX