FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
brutalan završetak laktovima

Blaydes masakrirao Overeema i istaknuo kandidaturu za napad na Miočića!

Alistair Overeem doživio je još jedan težak poraz nakon brutalnog nokauta u meču protiv Francisa Ngannoua.

Krvavi Alistair Overeem (Screenshot)

Ukoliko pobijedi Daniela Cormiera i obrani naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji, možemo s velikom sigurnošću reći da UFC ima novog izazivača u redu za našeg prvaka Stipu Miočića. Curtis Blaydes brutalno je nokautirao Alistaira Overeema i istaknuo kandidaturu za napad na titulu.

Na najjačem fight cardu u 2018. godini, UFC-u 225, nije bilo mjesta za Curtisa Blaydesa i Alistaira Overeema na glavnom programu. Oni su predvodili uvodni program i nisu ni najmanje razočarali fanove. Blaydes je pred svojim navijačima u Chicagu uspio nastaviti pobjednički niz (5) i od idućeg tjedna će biti među top 3 izazivača na novoj UFC ljestvici teškaša.

BRUTALAN NOKAUT BLAYDESA

Blaydes se na sredini treće runde našao u dominantnoj poziciji na tlu, na Overeemu, i onda je ispalio brutalne laktove koji su u potpunosti uništili lice legendarnog Nizozemca. Krv je prštala na sve strane u tih nekoliko udaraca prije nego li je sudac prekinuo borbu.

Blaydes će biti u istom rangu kandidata za naslov kao i Francis Ngannou, te Aleksandr Volkov, jedina dva borca koja će biti ispred njega na ranking ljestvici.

Recimo i da je Blaydes popravio svoj omjer pobjeda i poraza na 10-1-1. Jedini poraz u karijeri doživio je u Zagrebu od Ngannoua, dok je jedna borba bila "no contest", nakon što je u Blaydesu pronađena marihuana u sustavu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider