FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Ogromna potpora'

Pejić: Katarina me čini nezaustavljivim u kavezu MMA lige!

Filip Pejić dobro je poznat publici zagrebačke Cibone. Polufinale Hrvatske MMA lige izborio je nokautiravši Antonija Majksnera.

Bolje nije prošao ni Ivan Vladimir kojem je Pejić zadao seriju udaraca zbog kojih je sudac prekinuo borbu i tako izborio finale. Nakon te eksplozivne pobjede Pejiću je u kavez uletjela djevojka Katarina i uslijedila je rijetko romatična scena koju baš ne viđamo na MMA ligi – padali su poljupci, za udarce se pričekala slijedeća borba.

>> Priča iz zagrebačke Dubrave: Ban zna kako se stvaraju prvaci!

Reklo bi se da ljepšem spolu nije baš lako gledati ponekad brutalne MMA scene, ali Katarina i čak četrdeset posto publike u Ciboni koju čine žene zapravo dokazuju suprotno.

"Volim taj adrenalin. Ponese me navijanje. Dečki su spremni, treniraju i žive za borbu, a kavezu pokazuju što znaju. Ima nešto divno divlje u svemu tome. Ponekad mi nije lako gledati Filipa kako se bori, ali zapravo ne strepim puno jer vjerujem u njega, pa onda vjerujem i u njegovu pobjedu. Znam da će pobijediti u finalu. Kad počinje borba ja ne čujem i ne vidim nikoga, a kad pobijedi, sva se tresem od adrenalina. Meni je važno da on ima svoj cilj, on kada trenira ima onaj žar u očima, znam koliko voli MMA. A, ja volim njega, pa kako onda ne bi voljela to čime se on bavi. I on mene podržava u mom studiranju i u svemu što radim. Apsolutno smo ravnopravni, jedino mu popuštam prije borbe. Tada je u posebnom stanju svijesti, a ja se trudim biti jako tolerantna. Jedva čekam finale MMA lige", ispričala je Katarina Šelendić, djevojka Filipa Pejića.

Filip je svjestan koliku podršku ima i kaže da ga Katarina potiče da bude nezaustavljiv u kavezu MMA lige: "Katarina mi je ogromna potpora. Prije borbe nekad poludim, a ona je ta koja me smiruje. Tu smo jedno za drugo. Bila borba u kavezu ili borba u životu, nas dvoje se zajedno borimo", otkrio je Filip Pejić.

Protivnik u finalu Hrvatske MMA lige mu je viceprvak prošle sezone, sjajni Patrik Pereša iz pulskog Trojana. Pejić kaže da na sve svoje protivnike isto gleda.

"Ne želim nikoga podcjenjivati, ali ni dizati u nebesa. Svi smo mi ljudi, i svatko može pobijediti, ali i izgubiti. No naravno da idem na pobjedu. Nemam nikakvih ozljeda po prvi put. Prošle godine sam izgubio od Burušića i puno sam naučio iz tog poraza, trebao mi je tad poraz. A, sada je došlo vrijeme za revanš. Želim superfinale s Burušićem! Želim ga izbaciti iz kaveza (smijeh). Uglavnom, Burušiću nemam što poručiti, sve ću mu predočiti u kavezu", izjavio je Pejić.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21:00.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider