FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
cro cop ispašta

Zvijer "King Mo" zamjena za Wanderleia Silvu: Rizin radi velike promjene?

Organizacija završnog Rizinovog Grand Prix turnira u Japanu pretvara se u pravu noćnu moru za organizatore, ali i za hrvatskog borca Mirka Filipovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Japanska MMA organizacija Rizin odlučila je da će zamjena za Brazilca Wanderleia Silvu na završnom Grand Prix turniru u Japanu biti Muhammed "King Mo" Lawal. Riječ je o 35-godišnjem Amerikancu koji ima ugovor s organizacijom Bellator, ali odnedavno i s Rizinom koji usko surađuje s prvospomenutom organizacijom. Specijalist je u hrvanju i boksanju. Zanimljivo, svoje boksačke treninge odrađuje u kampu ponajboljeg boksača svih vremena - Floyda Mayweathera.

Lawal je upao na mjesto Silve, ali to ne znači da će se nužno boriti protiv našeg Mirka Filipovića. Podsjetimo, Cro Cop i Wanderlei trebali su se boriti 29. prosinca, no Brazilac se nedavno povukao zbog navodne ozljede.

King Mo je veliko ime završnog Grand Prix turnira i postoji velika mogućnost da ga Rizin neće htjeti iskoristiti već u prvom nastupu. Organizator stoga razmišlja o tome da ispremiješa cijeli ždrijeb, ali da se pritom u četvrtfinalu ne sastanu Filipović, Shane Carwin i Lawal.

Bilo bi dobro da odluka bude poznata ubrzo, kako bi Mirko Filipović mogao pripreme završiti uz slaganje taktike za odabranog protivnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider