FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zanimljiva poruka

Wanderlei Silva odgovorio Cro Copu nakon što mu je ovaj poručio ''da će ga razbiti''

Wanderlei Silva poslao je zanimljivu poruku Mirku Filipoviću nakon što mu je ovaj rekao da će ga razbiti ako se pojavi u Japanu na završnici Rizinovog turnira...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog petka u Dublinu je na rasporedu je MMA event Bellator 169 na kojem će kao ambasador ove organizacije biti i brazilski borac Wanderlei Silva. On se 29. prosinca trebao boriti s Mirkom Filipovićem u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prix turnira u Japanu, no nedavno je otkazao tu borbu zbog problema s ozljedom.

U razgovoru za Submission Radio Silva je objasnio zašto se neće boriti u Japanu te je ponovno iskoristio priliku da zaprijeti Mirku Filipoviću. Podsjetimo, prepucavanje njih dvojice krenulo je nakon što je Brazilac otkazao svoj nastup na završnici Rizinovog turnira, a tada mu je Cro Cop poručio "Obična si kukavica! Nalupat ću te kao p****".

Irski novinar upitao je Silvu kako komentira te Mirkove izjave, a Brazilac je poručio našem borcu da se vide krajem mjeseca u Japanu.

"Meni u lice govori da sam najbolji u svijetu i legenda, a onda u kamere govori nešto sasvim drugo. Ovako, nakon ovoga se vraćam u Brazil i onda sam na kraju mjeseca u Japanu na završnici turnira. Tamo ćeš imati priliku reći mi sve što imaš licem u lice. Vidjet ćemo", rekao je Wanderlei kojem je Cro Cop poručio da mu je bolje da ne dolazi u Japan jer će ga razbiti ako ga vidi.

Znači borili biste se s Mirkom u budućnosti?

"Naravno. Ne želim se boriti s njim dok sam na 50 posto spremnosti. Želim biti 100 posto. Ne mogu ga pobijediti ako nisam spreman. Želio sam se boriti u Japanu i u ovakvom stanju, ali mi liječnici u Brazilu nisu dali zeleno svjetlo. Kada budem na 100 posto onda ćemo publici prirediti veliki šou i sjajnu borbu".

Mirko je rekao da će se možda povući u mirovinu nakon Nove godine. Mislite li da će se to dogoditi?

"Ne. On će se i dalje boriti jer je jak i spreman. Mislim da se može nastaviti boriti još nekoliko godina", tvrdi Brazilac koji će se kao Fedor pridružiti organizaciji Bellator.

Mnogi žele vidjeti vašu borbu protiv Chaela Sonnena.

"Da, da. Nema prijateljstva između nas. Imam svoju crnu listu i on je prvi na tom popisu. Napravit ću spektakl za navijače i razbit ću ga. Vidjet ćete".

Tko je još na vašoj crnoj listi?

"Mirko Filipović, Fedor... Želim se boriti s najboljim borcima na svijetu. Bit ću spreman za sve njih".

Bit će zanimljivo vidjeti eventualni susret Wanderleia i Cro Copa izvan ringa u Japanu nakon svega što su si poručili putem medija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider