FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bit će i drugih zvijezda

Mirko 'jedva čeka' subotu, Bonjasky poručuje: 'Idemo na nokaute!'

Kod Cro Copa je u tijeku glazura prije sudara kojim otvara 2014. godinu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko je slavio u posljednjih 10 kickboxing mečeva.

„Nema nikakvih ozljeda, stanje je odlično. Spreman sam, prošao sam kroz odlične pripreme i čekam subotu“, kaže Filipović.

Evo kako izgleda kad vam zahvat pokaže - Cro Cop!

Bonjasky je seciran davno. No u 95 mečeva, poražen je samo 18 puta.

„On ima neki prepoznatljiv stil borbe. Na svaki udarac rukom ide kontru nogom. Uglavnom, sve kontrira nogom. Više udara s nogama nego rukama, više udara sving, to mu je posebnost.“

Osim Mirka i Remyja biti će tu još poslastica za borilačke fanove.

„Bit će jak turnir. Turnir četvorice u srednjoj kategoriji, same svjetske klase. Borit će se tri naša borca, Brestovac, Jurković i Kujundžić“, pojašnjava Mirko.

Nizozemac je sletio poslijepodne u Zagreb.

''Potpuno sam spreman, osjećam se dobro, mislim da će borba biti uzbudljiva. Veliki smo profesionalci i pružit ćemo interesantan meč. Ići ćemo po nokaute“, obećanje Bonjasky.

A po spektakularan završetak ići će iz posebnog razloga...

''Mislim da će to biti moja posljednja borba.''

Prije Cro Copa i Bonjaskog u ringu Arene naći će se i druge zvijezde, poput Andyja Ristieja, najboljeg borca svijeta do 70 kilograma koji se bori protiv Davita Kirie.

''Kiria je dobar borac, volim njegov stil, ali vrijeme mu je da pokaže što može protiv mene u ringu“, prijeti Ristie, a Kiria odgovara:

''Bit će to velika borba, borba za naslov prvaka svijeta. Protivnik je super težak, ali bit će mi zadovoljstvo boriti se s Ristijem.“

Bonjasky je došao po revanš, hoće li ''leteći gospodin'' letjeti koljenima i protiv Cro Copa vidjet ćemo u subotu navečer.

Borbu Cro Cop - Remy Bonjasky i najzanimljivije mečeve s Glory 14 spektakla u Areni gledajte u subotu navečer UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider