FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Za Novu TV

VIDEO Razočarani Mirko otkrio nove detalje o otkazanoj borbi: ''Nekorektno i kukavički''

Mirko Filipović prokomentirao je za Novu TV odustajanje Wanderleia Silve od njihove borbe na Rizin World Grand-Prix-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cro Cop nije dobro primio vijest o otakzivanju borbe s Wanderleiom Silvom. Mirko je bio razočaran te je na svom Facebook profilu javno popljuvao legendarnog borca. Za Novu TV razgovarao je s našim reporterom Milanom Stjeljom.

Što misliš zašto je došlo do toga i koliko te to razljutilo?

''Nije me razljutilo, više sam razočaran. A sad zašto je došlo do toga...jedna od neprovjerenih informacija je da je došlo do nestanka ''hrabrina''. To su one tablete za hrabrost, koje licencirano proizvodi i Pliva pa sam zamolio jer mogu poslati par kutija da se malo predozira'', u šali je izjavio Filipović te nastavio:

''Ne znam zašto je došlo do toga. Iskreno, mislim da se on nikad nije ni planirao boriti. To mi je rekao jedan strani novinar koji poznaje situaciju i prati MMA. Prije jedno mjesec dana poslao mi je poruku da u Wanderleijevim bliskim krugovima ljudi govore da je on to napravio samo radi promidžbe i da se uopće nije mislio boriti.''

Koliko tebe to onda ljuti?

''Ljuti me zato što je doveo u neugodnu situaciju mene i organizatora Rizina. Mi sad moramo naći zamjenskog protivnika, neko respektabilno ime. A to je sad sve na knap, pitanje je tko će pristati. Mislim da je to nekorektno i neprofesionalno s njegove strane, a i kukavički. Trebao je reći da nije za to i da se neće boriti. Navodno je, koliko sam čuo, velike prste u tome imala njegova žena koja je liječnica po struci. Ona se vjerojatno boji neke trajne ozljede.''

Vidim po tebi da ti nije drago?

''Nije mi drago. Spremali smo se, treninzi su već pri kraju. Više od pola kampa smo odradili. Ali nema veze, doći će netko drugi. Ima već četiri-pet imena, ali tko će doći još ne znam. Ne želim sad nikoga spominjati. Saznat ću kroz nekoliko dana, iako su oni rekli da će tek oko 15. prosinca imati potvrdu. To je jako kasno, to se tako ne radi, jer ja moram nekako pripremiti taktiku za prvi krug. Sve sam prilagodio Wanderleiju Silvi.

Ovo sigurno ne mijenja ništa vezano uz tvoje ambicije?

''Neću ništa skrivati, dat ću sve od sebe kao i ostali borci da osvojim taj turnir. Hoću li u tome uspjeti, ne znam. Ima tamo vrhunskih boraca, respektabilnih momaka u 20-im godinama u naponu snage, ali ja se isto ne dam. Iako imam 43 godine, u odličnoj sam formi, treninzi idu odlično i vidjet ćemo što će biti. Spominjala su se i neka jaka imena iz Bellatora'', zaključio je Cro Cop.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider