FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nokaut u drugoj rundi

VIDEO Pogledajte sve Cro Copove udarce protiv ''King Moa''

Mirko "Cro Cop" Filipović plasirao se u polufinale Rizinova Grand Prixa u Saitami, on je u četvrtfinalu svladao Amerikanca Muhammed "King Moa" Lawala nokautom u drugoj minuti druge runde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napomena: Zbog ograničenih prava videa borbi mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju. Najzanimljvije trenutke Grand-Prixa pogledajte od 22.30 na Novoj TV.

Cro Cop je slavio u sjajnoj borbi protiv ''King Moa'', nakon što je prvu rundu bio u blagom zaostatku. Filipović se u prvoj rundi izvukao iz dominantne pozicije Amerikanca te fenomenalno odradio kraj runde. U nastavku je također odolijevao pokušajima rušenja te u jednom trenutku stjerao King Moa u kut i preciznim udarcima šakom natjerao suca na prekid.

U priloženom videu možete vidjeti sve Cro Copve udarce iz današnje borbe u kojoj je pokazao kako može i protiv prognoza kladionica, koje su sve redom davale prednost američkom borcu.

U polufinalu, koji je na programu u subotu, Filipovićev protivnik bit će bivši sumo borac, estonski gorostas Kaido "Baruto" Hoovelson, koji je u četvrtfinalu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio japanskog veterana Tsuyoshija Kosaku.

Baruto ima čak 180 kilograma i može biti vrlo opasan ukoliko mu se dopusti borba na tlu.

Može li Cro Cop do pojasa Rizin World GP-a (subota od 7:00 UŽIVO na GOL.hr)?

Ukupno glasova:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider