FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
brutalan nokaut

King Mo poslao poruku Mirku: Pogledajte što prijeti Cro Copu!

Cro Cop će morati biti vrlo oprezan i koncentriran u meču protiv King Moa, jer samo trenutak nepažnje dovoljan je da ga Amerikanac pošalje na spavanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suparnik Mirka Filipovića na završnici Rizinovog Grand Prix turnira u Japanu Muhammed Lawal vrlo je aktivan na društvenim mrežama posljednjih dana. Borba Cro Cop - King Mo u Saitama Areni najiščekivaniji je od svih četvrtfinala pa i ne čudi da "nabrijavanje" za taj meč traje danima.

King Mo je na svom Instagram profilu objavio kratki video prošlogodišnje završnice Rizinovog turnira koji je on sam osvojio. Tada je u finalu nokautirao Jirija Prochazka desnim "swingom" (kroše).

Upravo je na taj potez King Moa upozorio hrvatski hrvač Nenad Žugaj koji je posljednja dva tjedna sparirao s Mirkom. U razgovoru za Novu TV Žugaj je otkrio dvije tehnike s kojima King Mo napada svoje suparnike, a jedna od njih je "swing" pa bacanje u noge. U ovom slučaju bacanje u noge nije bilo potrebno jer je gromoviti udarac odsjeo na pravo mjesto.

Cro Cop i King Mo odradili su u noći s utorka na srijedu vaganje i sučeljavanje, te je sada preostalo odbrojavati sate do velikog spektakla u Saitama Areni. Lawal u meč ulazi s 20 pobjeda i pet poraza, a Filipović s 32 pobjede, 11 poraza i dva remija.

Cijeli Rizin Fighting World Grand-Prix počinje u 7:00 po našem vremenu uz izravan i besplatan prijenos na GOL.hr-u. Borbu Mirka i King Moa možete pogledati i na Novoj TV u večernjem terminu od 22:30!

 

#THROWBACK @rizinff GP Heavyweight FINAL (2015, december 31st)

A video posted by Muhammed "King Mo" Lawal (@kingmofh) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider