FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC elita o Filipoviću

UFC prvak u gledalištu: 'Cro Cop je hrvatska mašina za ubijanje'

UFC-ovi borci posebni su gosti organizacije Legend i prisustvovat će borbi našeg Mirka Filipovića i Rusa Alekseja Oleinika…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnik Legenda Ruslan Suleimanov uspio je dovesti Jona Jonesa, Fabricija Werduma, Franka Mira i Alistaira Overeema, koji su došli radi promocije. Radi se o svjetskoj borilačkoj eliti, prenosi Fightsite.

>> Cro Cop o potezu UFC zvijezda: Dragi su mi, ali kako su to mogli...

>> Legend 2 gledajte na Novoj TV i OYO.hr: Mirko nije jedini Hrvat u Moskvi!

>> Mirko iz Moskve za Novu TV: Djeluje masivno, ali imam šanse čak i da me sruši

''Imam visoka očekivanja od ovog eventa jer sam vidio neke ranije borbe. Vidio sam i razinu produkcije i sve je nevjerojatno. Nikada prije nisam vidio nešto slično u borilačkom sportu. Veliki sam fan Cro Copa i Melvina Manhoefa i jako se veselim njihovim borbama. Najdraži kick boksač mi je Badr Hari, koji će također nastupati'', izjavio je bivši UFC prvak Frank Mir.

''Definitivno stavljam novce na Cro Copa jer je on hrvatska mašina za ubijanje. Gledao sam dok se borio u Prideu, a kasnije i u UFC-u. Veselim se borbi i očekujem da će Mirko završiti borbu brutalnim lijevim high kickom'', rekao je aktualni UFC prvak i jedan od najboljih boraca današnjice Jon Jones.

U Moskvi boravi i Fabricio Werdum, Filipovićev sparing partner s početka karijere koji je Mirka naučio jako puno na parteru. Danas je Werdum sljedeći UFC izazivač u teškoj kategoriji.

''Trenirao sam Filipovića i ima sjajnu obranu od rušenja te bilo kakvih zahvata u parteru. Smatram da će Oleinik pokušati dvoboj preseliti u parter. Bit će to nokaut za Filipovića'', zaključio je Werdum.

Borbu Cro Copa i Alekseja Oleinika gledajte u izravnom prijenosu koji na OYO.hr počinje u 18.45, dok ćete borbe iz Moskve na Novoj TV moći gledati od 21.00.

MMA: Cro Cop – Aleksej Oleinik
KB: Big4 final K-1
KB: Badr Hari – Aleksej Ignašov

MMA:Paul Daley – Aleksandar Jakovljev
KB: Sahak Parparyan – Pavel Žuravljev
KB: Zabit Samedov – Melvin Manhoef
MMA: Eduard Vartanyan - Florent Betorangal
KB: Čingiz Alazov - Warren Stevelman
KB: Agron Preteni - Andrei Stoica

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider