FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Frank Mir uz Cro Copa

Mirko iz Moskve za Novu TV: Djeluje masivno, ali imam šanse čak i da me sruši

Mirko Filipović i Aleksej Oleinik obavili su vaganje prije velikog sutrašnjeg okršaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović 103,8 kilograma, Aleksej Oleinik 112 kilograma. Rus nešto teži od standardne težine, a Mirko na svojoj standardnoj kilaži. Vaganje u ruskoj prijestolnici došle su pogledati i druge velike svjetske face slobodne borbe. Iako je Frank Mir jedan od rijetkih koji je uspio poraziti Cro Copa, istaknuo je kako je veliki Mirkov fan...

„Drago mi je da su dečki došli pogledati vaganje. To su UFC-ove zvijezde, lijepo od njih“, javio se Mirko iz Moskve.

Vaganje je prošlo bez velikih prijetnji. Premda Oleinik ima ugovoren drugi meč 30. studenog, bila mu je velika želja boriti se s Mirkom, pa je uskočio umjesto Emelianenka.

„To je sve stvar kako će se tko osjećati u trenutku borbe. Ne znači ništa kako mi je djelovao na vaganju. Djelovao je, ne znam... masivniji, teži 7 kilograma. To naravno ne znači ništa. A možda je to moja prednost.“

Oleinik nadimka Boa, zbog sjajnih parteraških sposobnosti, visok je 185 centimetara i ima 57 borbi iza sebe. Ukrsio je rukavice s poznatim imenima poput Sonnena, Monsona ili Staringa. Ima 47 pobjeda, 9 poraza i samo jednu neriješenu borbu. U čak 38 borbi slavio je polugama.

Borbu Cro Copa i Oleinika gledajte u petak UŽIVO na OYO.hr od 18.45 te na Novoj TV od 21.00.

„Pogledao sam nekoliko posljednjih njegovih borbi, to je sve završilo gušenjima. Naravno da će borbu pokušati preseliti u parter ako me uspije srušiti. Čak i da uspije, nema nikakve panike. Smatram da nisam lošiji parteraš od njega, dugo to vježbam...“, zaključio je Cro Cop iz Moskve.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider