FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO: Nova TV i OYO.hr

Istarski dvoboj u MMA kavezu, hoće li učenik nadmudriti učitelja?

Prva borba četvrtfinalne večeri Hrvatske MMA lige bit će sraz dvojice s istarskog poluotoka...

U kategoriji do 70 kg snage će odmjeriti Burhan Ameti (Prime Poreč) i Milan Aščerić (Trojan Pula). Trener Ametija, Dragan Zdjelar nekada je trenirao našeg proslavljenog borca Zelga Galešića koji će biti u kutu Milanu Aščeriću, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li možda „učenik nadmudriti učitelja“ ili će iskusna MMA taktika Zdjelara odnijeti pobjedu u tom meču.

>> Bliži se novi MMA spektakl u Zagrebu: Pogledajte fight card

>> CIJELE EVENTE MMA LIGE POGLEDAJTE NA OYO.HR!

Zelg Galešić nam je ispričao kako vidi ovaj „istarski dvoboj“:

''Oba dvojica su odlični i u stojci i u parteru. Bit će to zanimljiva borba. Dragan Zdjelar je vrhunski taktičar, a mi ćemo pokušati što bolje neutralizirati njegove planove. Mislim da će borba završiti prekidom. Vjerujem beskompromisno u svog borca.

Dragan Zdjelar također je komentirao nadolazeći istarski MMA ogled:

''Zelga izuzetno cijenim, on je prvenstveno velik čovjek, a osim kao borac, pokazao se i kao jako dobar trener. No, uzdam se u Burhanovo srce, on je jako srčan i kod njega nema poraza. Podjednako radi i parter i stojku – svejedno mu je gdje će se borba odvijati. Nešto je lakši od svojih protivnika, ali on to nadokandi brzinom i eksplozivnošću. ''

Milan Ašćerić kaže da trenira svaki dan osim nedjelje, a da na kolegu iz Poreča gleda kao i na svakog drugog borca, tj. respektira svog protivnika.

''On je dobar borac, ali dat ću sve od sebe da ga pobjedim. On je stand-up borac, smatram da će mi veće probleme raditi u stojci. No pokušat ću ga pobijediti u svim segmentima borbe'', izjavio je Aščerić.

Burhan Ameti tvrdi da ima veliki respekt prema Milanu Aščeriću i da očekuje jako dobru borbu.

Uvijek idem na pobjedu, to je cilj. Pripremam se uvijek vrhunski i dajem maksimum od sebe, a tako će biti i ovaj put'', kratko je izjavio Ameti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider