FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Publika je jasna

Evo što kažu Galešić i Pokrajac o novom protivniku Stipe Miočića

Nova fantastična borba Stipe Miočića i obrana titule protiv Juniora dos Santosa i dalje su glavna priča u svjetskim borilačkim krugovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stručnjaci pokušavaju pogoditi tko bi do kraja godine mogao biti novi protivnik Stipe Miočića nakon veličanstvene pobjede američkog Hrvata nad Juniorom dos Santosom.

Hrvatska UFC publika otvoreno priželjkuje okršaj s Cainom Velasquezom, a stručni sukomentatori Nove TV različitih su mišljenja.

Galešić tipuje na pobjednika borbe Werdum-Overeem

"U dvoboju između Werduma i Overeema ćemo najizglednije dobiti prvog izazivača. Pogotovo u slučaju ako Werdum pobijedi u tom dvoboju, u slučaju da pobijedi Overeem, nisam baš tako siguran", smatra Zelg Galešić.

"Sad samo da bi njih dvojica odradili borbu, pa tko pobijedi odmah ide na titulu, mislim da to nije pošteno", nadovezao se Igor Pokrajac:

Pokrajac navija za osvetu Struveu ili okršaj s Ngannuom

"Neka dva borca koja su na listi, zapravo s kojim ga ja želim vidjeti je Stefan Struve koji je nanio poraz Stipi i ja želim da to Stipe vrati i drugi je Francois Ngannou koji niže pobjede u UFC-u, koji bi mogao biti sljedeći kontender za tešku kategoriju."

No, UFC publika najviše želi okršaj s Caineom Velasquezom, jedinim iz reda najvećih zvijezda s kojima se Stipe još nije tukao.

Od 12 tisuća glasača u anketi portala GOL.hr, 53 posto njih priželjkuje upravo tu borbu, 37 posto vjeruje da je ionako svejedno tko će biti sljedeći, dok su mečevi s Overeemom i Werdumom dobili tek 6 odnosno 5 posto glasova.

"Okršaj s Velasquezom bi htjeli vidjeti svi fanovi MMA-a. Siguran sam u to da će UFC promotori učiniti sve što mogu kako bi organizirali taj dvoboj. Moguće da će se taj meč i održati", optimistično će Galešić.

Do tog bi meča gotovo sigurno došlo da Velasquez nema silnih problema s ozljedama. One su takvog razmjera da mu sportska komisija države Nevada nije odobrila borbu s Werdumom jer je smatrala da je to prerizično za njegovo zdravlje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider