FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Final Fight

'Cro Cop' stiže u Skoplje: Bit će to prava poslastica za borilačke fanove!

Mirko Filipović odlučio se na dolazak u Makedoniju kako bi podržao Final Fight...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović bit će poseban gost borilačkog spektakla FFC 10 koji u petak održava u glavnom gradu Makedonije - Skoplju.

„Cro Cop“ se odlučio na dolazak u Makedoniju kako bi podržao Final Fight, promociju koja je prije godinu i pol dana vratila njegovu karijeru u kick boks vode, ali i kako bi podržao svog prijatelja Ricca "Suave" Rodrigueza. Upravo ovaj bivši UFC prvak u teškoj kategoriji predvodi FFC 10 mečom protiv opasnog Grka Nestorasa Batzelasa. S obzirom da se Rodriguez posljednjih tjedan dana pripremao u Zagrebu sa svojim idolom Filipovićem, Mirko stiže u Skopje kako bi Rodriguezu bio u kutu i kako bi mu dao poneki savjet vezan uz borbu s Batzelasom.

"Želio sam na ovaj način podržati Final Fight promociju jer nas u Skopju i dvorani Boris Trajkovski očekuje pravi borilački spektakl. Nedavno sam upoznao Ricca koji je sa mnom trenirao u Zagrebu i dolazak njemu u kut je najmanje što mogu učiniti kako bi mu dao pružio podršku u ovom zahtjevnom meču. Batzelas je, koliko čujem, težak protivnik i Riccu neće biti lako. Čuo sam mnogo lijepih stvari o Skopju, Makedoniji i makedonskom narodu pa mi je drago da stižem. Vjerujem da će FFC 10 biti prava poslastica za borilačke fanove", izjavio je "Cro Cop" povodom dolaska u Skopje.

FFC 10, osim meča Rodriguez vs. Batzelas, nudi čitav niz vrhunskih mečeva, što po kick boks, što po pravilima slobodne borbe. Ukupno će nastupiti čak četiri makedonska borca, a tu se ističu Slobodan Kajmakoski i Ile Risteski koji će imati vrlo zahtjevan posao u svojim mečevima protiv Hrvata Tea Mikelića, odnosno Albanca Shkodrana Veselog.

Valja istaknuti i nastup najboljeg albanskog udarača i europske kick boks zvijezde Rustemija Kreshnika kojeg čeka sudar s hrvatskim teškašem Dinom Beloševićem. Sve ukupno, posjetitelje u dvorani Boris Trajkovski očekuje 12 vrhunskih dvoboja i otprilike četiri sata borilačkog sadržaja. Ulaznice se i dalje mogu kupiti u sustavu prodaje karata "Karti za se".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider